Objave: 1949
Teme: 2
Ocena:
1
Očitno mu tudi slaba pretočnost korenjevega sekreta na da spati. :lol:
Objave: 803
Teme: 28
Ocena:
2
jih pa meni daj...se bom jaz ene pol urce na netu pozabaval...zanimivo, da ti je vseen za 150€,.....
no ja kakor kdo hoče.
srečno z nakupom in naj ti dobro vse služi.
Objave: 162
Teme: 37
Ocena:
0
nekako imam v planu nabavit spodnje aparate in me zanima ce ima kdo kaj izkusenj ali mnenj o le teh
hladilnik gorenje R4131AW
zamrzovalna omara beko FN127920
kuhalna plošča gorenje K6N20IX
vgradna pečica beko BIM25302X
vgradni pomivalni stroj beko DIN26220
vsaka izkusnja in priporocilo dobrodoslo
hvala
Objave: 34
Teme: 8
Ocena:
0
Pozdrav,
Gledam po idealo.de in ne najdem kuhalne plosce kombinacija plin/indukcija oz plin/steklokeramika. Ali ne znam poiskati ali v Nemciji to res ne obstaja? :p
Objave: 7337
Teme: 20
Ocena:
4
obstaja tudi kombinirana (npr. gorenje kc620), ampak redko.
bolj je v uporabi kombinacija klasicne indukcije (4 kuhalisca npr. klasicne 60cm sirine), poleg pa locen plinski modul sirine 30cm na eno ali dva kuhalisca (glej kot npr. bosch domino)
Objave: 21
Teme: 4
Ocena:
0
Zanimam se za nakup indukcije, pomivalnega stroja, hladilnika, pečice in kuhinjske nape. Za vse skupaj sem pripravljen odšteti nekje 3500€. Ali je bolje vzeti malo dražjo verzijo izdelkov npr. Beko ali srednjo verzijo aparatov znamke Bosch oz. Siemens? Sodeč po komentarjih na forumu ni nekega končnega odgovora, kaj je bolje oz kateri aparati so boljše kvalitete. Zanima me tudi, kje se v okolici Lj najbolj splača kupiti te izdelke ali jih je bolje kupiti preko spleta (npr. ideo.si) ali celo iz tujine? Se preko spleta da dokupiti garancijo (vsaj 5 let)?
Objave: 41
Teme: 2
Ocena:
0
Hoj,
Jaz sem vse kupil preko znane slovenske spletne trgovine, dobil sem ugodne cene in se mi ni splačalo kupovati v tujini, saj bi bila razlika par 10€. Je pa res da nisem čakal na akcije ampak sem si izbral željene oznake aparatov in iskal ugodno ceno za cel paket.
Kupil sem medium Bosch in medium Gorenje. (3:3). Za Bosch se da podaljšati garancijo na 5 let preko neta, pri Gorenju jo dobiš v paketu. Aja...če kupiš Gorenje v Nemčiji, je garancija 2 leti. Pa še priznanje garancije v slo je vprašljivo.
Objave: 1268
Teme: 7
Ocena:
3
Na ideo.si poslji povprasevanje za ponudbo in mogoce dobis se kaj ugodneje.
Drugace imas pa tukaj na forumu mislim da ze parkrat omenjeno da gorenje prizna 5 let garancije ceprav so artikli kupljeni v nemciji. Lahko posljes se sam vprasanje da imas dokaz na mailu vsaj dokler traja garancija.
Poslano z mojega SM-G930F z uporabo Tapatalk
Objave: 63
Teme: 9
Ocena:
0
Pozdravljeni,
tudi pri nas smo v fazi izbiranja aparatov za kuhinjo in bi prosila, če se kdo spozna, če pogleda seznam. Namreč v trgovinah so mi prodajalci precej svetovali Beko (da so ljudje zadovoljni in je malo reklamacij oz. za isti denar dobiš ponavadi več kot pri Boschu), kar sem bila precej presenečena, priznam.
Okviren izbor je takšen:
- kuhalna plošča BEKO HISM64120S
- pečica BEKO BIMF25500XPS (ali BIR15500XPS)
- pomivalni stroj BEKO DIN29330
- napa ETIS black vertigo 60 tc evo
Hvala za vsak nasvet :)
Objave: 3
Teme: 0
Ocena:
0
Pozdravljena!
Nama so odsvetovali indukcijske plošče Beko, zato sva naročila:
-Plošča + pečica =AEG
-Vse ostalo BEKO
LP
Objave: 7263
Teme: 15
Ocena:
53
Dandanes poslušat nasvete prodajalcev je po mojem malo mimo. Ker ponavadi svetujejo tisto, pri čemer imajo več marže in pa itak nimajo pojma.
Poguglaš po uradnih specifikacijah, katere funkcije imajo aparati, se odločiš kaj od tega rabiš, ter na spletni štacuni naročiš zadevo z največ garancije po najnižji ceni. Tako imamo mi ene 5 različnih znamk aparatov, večinoma vsi s 5let garancije. Gorenje, Beko, Zanussi, Indesit, Candy. Po 1 letu še vse dela BP. Bomo videli kako bo naprej.
Objave: 3
Teme: 0
Ocena:
0
Poslušaš pa že lahko pa ne samo enega... včasih zna biti zanimivo, koliko različnih prodajalcev in nasvetov za isti artikel ;)
Še dodatno k mojemu prejšnjemu postu: odsvetoval je izključno INDUKCIJO Beko, medtem, ko vse ostale zadeve - pomivalec, hladilnik,...je priporočil Beko.
Sva preučila vse karakteristike v celoti naročenih aparatov in v tem primeru je AEG prevladal pri izbiri, kar se tiče kuharije.
Kako bo v praksi, se pa javim kdaj kasneje. :))
Za enkrat toliko - če sem komu v pomoč.