Opremljanje doma > Bela tehnika
Kuhinjski aparati

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kuhinjski aparati
#1
Katere kuhinjske aparate priporočate. Katera znamka je kvalitetna.
Rabim pa pečico, indukcijsko, napo, pomivalni stroj.
Je bolje da kupim vse od ene znamke?
#2
Imam vse od Bosch, višji razred.Zelo zadovoljen.Priporočam.
Pečico imam z pirolizo.Indukcijo z ovalnim kuhališčem,če imaš večjo posodo je zelo dobrodošlo...
#3
Tudi jaz imam večino Bosch višji razred, hladilnik Sharp ter indukcijo Gorenje. Z vsem zadovoljna, razen z indukcijo. Odkar grozim, da jo bom ob prvi priliki zamenjala, dela. Smile
#4
Imamo vse od Beko:
- pečica - OIM22301X,
- kuhalna plošča - HIC 64401,
- pomivalc - DIN6830FX30
- kombiniran hladilnik - CN232220X,
- skrinja - HSA29530,
- sušilni stroj - DPU 8390 X.

Napa pa je Etis WHITE VERTIGO IN 60.

Candy pralni stroj pa čakamo, da crkne in ga bomo nadomestili z Beko.
#5
Imam vse od Boscha top mašino, razen pečice, za katero sem mislila, da bo za okras. Tudi ta sicer odlično dela, ampak je skopa z nastavitvami in mi je žal kar imam las na glavi da tudi tu nisem.segla po vrhu. Imam od Boscha tudi pralni in sušilni stroj in z vsemi mašinami zadovoljna.
#6
http://www.ga.si/aparati/vgradna-pecica ... kel/40648/

Gorenjeva pečica 65L z pirolizo in 5 let garancije 436 EUR, po mojem mnenju TOP buy trenutno...To je že novi model, lahko pa v mercatorju trenutno kupiš stare modele na katere dajejo -20%, ker čistijo skladišča. Ampak večinoma brez pirolize.

http://www.ga.si/aparati/pomivalni-stro ... kel/38335/

pomivalni Bosch, ponudit jim moraš nek svoj aparat v odkup da velja akcija po tej ceni in 5 let garancije, tudi najboljši nakup trenutno.

Za ostalo malo pobrskaj, na grobo rečeno glede firm najbolj popularnih je pa tako Miele>>Siemens>AEG>Bosch>Gorenje>Beko>=Candy. Glede kakovosti in cene seveda.
#7
Meni se ne zdi potrebno kupovati vse aparate iste znamke.
Pogledaš kaj najboljšega v svojem budžetu lahko dobiš za posamezen aparat. Aparate z funkcijami, ki jih nikoli ne boš koristil je nesmiselno plačevati, razen če je zadeva ugodna.
Meni je zelo pomembna je tudi garancija.
Mi imamo razne znamke od AEG (indukcija) do Beko. Beko pečico smo vzeli, ker smo iskali pečico s stranskim odpiranjem vrat, pa je bila takrat ta cenovno dosegljiva in z vsemi funkcijami, ki smo jih iskali.
Zaenkrat smo z izborom zelo zadovoljni in to je zelo pomembno.
#8
hladilnik Bosch - kupljen v SLo -GA
pomivalc Bosch - elektrowagner shop
pečica Aeg- elektrowagner
indukcija AEG- elektrowagner
zadnji trije so me prišli cca. 750€ ceneje kot v slo. ž8ker mi niso računali prevoza), če bi plačal prevoz bi bilo 600€ ceneje.
napa bo etis, dekorativna kaminska. - GA
#9
Kter proizvajalec je Etis?
#10
Slovenski

http://www.etis.si/files_vsebine/201301 ... 281%29.pdf
#11
Trenutno imam Siemens pecico, parno pecico in kuhalisce. Pri parni me moti zbiranje vode na dnu (do zdaj nasla edino V-Zug, ki tega nima, ker ga ni v SLO iscem naprej). Pecico imam z vsemi funkcijami, pa me sploh ni navdusila, dela pa bp. Kuhalisce je 4 v vrsto in je super. Hladilnik in zamrzovalnik sta Gorenje in sta cisto preglasna. Pomivalni je nekaj italijanskega in ne grem nit gledat kaj, ker mi pritisk dvigne ze samo, da ga zagledam. Same tezave ze odkar smo ga vgradili. Pocasi se pripravljam na selitev. Nekatere se iscem, drugje sem ze ziher. Definitivno ne bodo vsi iste znamke, ker iscemo najboljse razmerje med kvaliteto/funkcionalnostjo/potrebami za vsak posamicen aparat in se ze vidi, da bo na koncu malo mesano na zaru. Ker bodo vsi popolnoma vgradni in pecici skriti, je na sreco izgled nepomemben. V trenutni kuhinji smo namrec morali gledati tudi na estetski vidik.
#12
Sem tudi kupil,Boschevo parno pečico.Samo jo še nisem priklopil.Me zanima,kako se bo obnesla.A drgač se fajn skuha v njej?
#13
Parna je super. Namesto razkuhane zelenjave brez okusa, dobis okusno in "al dente" zelenjavo. Pa ne samo zelenjavo. Skratka, pri nas laufa na polno, precej vec kot klasicna pecica.
#14
Super...komaj čakam da jo priklopim...in bom poročal Smile
#15
lori01 Napisal:Katere kuhinjske aparate priporočate. Katera znamka je kvalitetna.
Rabim pa pečico, indukcijsko, napo, pomivalni stroj.
Je bolje da kupim vse od ene znamke?

kupi gorenje, vse na touch screen. 5 let garancije in pa 100% zagotovljen servis.


Skok na forum:
Zadnje novice

Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
30.06.2020 ob 18:59:11
Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
Vse več ljudi se odloča, da bo prostore ogrevalo s talnim gretjem. Prednosti, ki jih prinaša ta vrsta ogrevanja, so... Beri dalje »
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »