17.2.2020 ob 20:30
staher, in kako boš ti vedel kakšno ima kdo hišo? Ti sprašuješ o porabi... na forumu imajo 11kw tč tako na NEH, kot na "poratnih" hišah. Torej?
(12.2.2020 ob 16:37)staher Napisal: Pozdravljeni,Malo s tvojimi številkami:
Imam hišo 120m2 spodaj in podstrešno, ki še ni v uporabi 60m2, bo pa v prihodnjosti.
Nekaj podatkov:
-Stena 30cm
-Izolacija 12cm
-Okna vrata les zasteklitev 3 slojna
- radijatorji + talno 20m2
-Sedaj se ogreva na pelete poraba na zimo 3t kvaliteta A1. Ogreva se samo 120m2
- Hiša je na sončni legi
(18.2.2020 ob 20:08)Homer Napisal: Jaz sem pa mislil, da samo mene "hebe" ta forum.......
(18.2.2020 ob 20:08)Homer Napisal: Jaz sem pa mislil, da samo mene "hebe" ta forum.......
sam mene (nedolgo nazaj...) pa si hotel prikazat ….?! Alergeni...
Citat:Toshiba HPKolkor vem..., nekdaj nisi bil naklonjen HI, HP in podobnimi imeno(delo)vanjem...?
(18.2.2020 ob 23:50)bohinc Napisal:(18.2.2020 ob 20:08)Homer Napisal: Jaz sem pa mislil, da samo mene "hebe" ta forum.......sam mene (nedolgo nazaj...) pa si hotel prikazat ….?! Alergeni...
![]()
Citat:Toshiba HPKolkor vem..., nekdaj nisi bil naklonjen HI, HP in podobnimi imeno(delo)vanjem...?
Čeravno so v teh pogojih delale zgolj del ex zim....
Po novem jih odobravaš, ter reklamiraš ?
Ok pri tem HP8 , gre za izo… bunker.
Očitno pa je tudi 3 H HT prava? Tud na pogled zgleda...![]()
Ne prej ... do dandanes, ko spet promoviraš (razen rednih odlomkov...) pa jih za potratnejše objekte in rad. og. ni bilo (razen DHT), no, pa zdej 3H HT ?!
Žal ne gre... mimo...
(19.2.2020 ob 11:13)telmos Napisal: čeprav o tem veliko vem iz prakse in ne tako kot ti iz sanj! Jaz jo imam doma na testiranju drugo leto in vem o čem govorim.
V deseti seziji (pri meni) odletel zgolj rele faz.
, komur spomin ne seže..., je nov itd...Citat:Kaksna je pa razlika v porabi med Toshibo in Mitsubishiem katerega si imel prej?