Prenova stanovanja 5/7 - Polaganje ploščic in parketa

V tej fazi je stanovanje začelo dobivati podobo in če pomislim v kako je bilo še pred nekaj meseci razrito sem si malo oddahnil :)
Ploščice so položene na hodniku, kopalnici, wc-ju in kuhinji, parket pa po sobah. Ploščice so vse enake, smo imeli malo sreče, da so barvno pasale v vse prostore, tako v wc kot v kuhinjo. Vzorec si sledi iz prostora v prostor in se ne prekinja. Ploščice so granitogres, zunanje, malce hrapave. Preden sem se zanje odločil, sem jih dal na izdaten stres test in sicer so bile umazane z blatom, raznimi kečapi in rdečim vinom. Ko se je po 40min vse lepo spralo je odločitev padla :) Parket je rustik, krtačen in mat lakiran. Ne glede na morebitno moderno stanovanje sem želel nekaj domačega in parket to definitivno je.
Nepogrešljiva mizica


Po enem letu uporabe sem zadovoljen, tako s parketom kot s ploščicami. Ploščice so lih prave barve, las in prahu se ne vidi, kar je čisto v redu :)

Komentarji


julfi

Talne ploščice so Ragno - Sound Cream 30x60, ploščice v WC-ju, ki so na kotličku in omarici so Ragno - Sound Smoke, stenske kopalniške pa Ragno - Grace Beige in Grace Beige Mosaico. kupene pri najboljšem sosedu. Parket je Hrast, rustik, krtačen in mat lakiran. Mislim da kupljeni pri Alpodu.

mihaboy

Katera znamka ploščic in parketa pa je tole :)