Novice

Že veste, kaj je premišljeno in varno zavarovanje premoženja?

Stres. Urnik. Tempo. Delo. V ponavljajočem se hitrem tempu vsakdanjika misel na prihodnost včasih izgubi svoje mesto. Nekateri celo pravijo, da je misliti na težave v obdobju, ko je vse v najlepšem redu, podobno, kot bi sredi vročinskega vala poleti razmišljal o nakupu zimskih snežnih verig. Z eno razliko ...

… da zima vsako leto nastopi na isti dan, kljub temu pa nas menjava zimskih pnevmatik še vedno pogosto ujame nepripravljene. Nesreča se, kakorkoli, ne napove. Nas ne pripravi. Ne opozarja. In ko se zgodi, je navadno že prepozno.

Se vam zdaj razmišljanje o premoženjskem zavarovanju zdi še vedno tako nepomembno?

Za svoje premoženje poskrbite DANES in brez stresa počakajte na to, kar vam prinaša prihodnost.

Vse se začne s PREMIŠLJENIM posvetom …

Končno so se vam uresničile življenjske sanje o lastnem kotičku pod soncem. Vse, kar si želimo je, da bi vaša pravljica trajala večno. Nepredvidljivih dogodkov žal ne moremo napovedati, lahko pa vas pred njimi zavarujejo in vam pomagajo, da jih ne bodo še dodatno otežile finančne težave. Ključ novega stanovanja namreč s seboj prinaša tudi nove odgovornosti in vsak dobri gospodar želi, da je njegovo premoženje zavarovano z zavarovanjem po meri. Uživajte v sladkih skrbeh novega doma, preostale pa prepustite zavarovalnici.

Pri GRAWE se še kako zavedajo, da vaš dom niso le opeke, ploščice in omet. Da je dom tudi tisti porcelanasti servis, ki ste ga dobili ob poroki. In hčerkini prvi ustvarjalni poskusi. Pa tista stena, na katero ste vse od rojstva svojih otrok pridno beležili njihovo višino.

Tu so, da za vas pripravijo točno takšno zavarovanje, kot ga potrebujete. Nič več, nič manj.

… in konča pri VARNOSTI!

Kljub temu, da je cena navadno tisti dejavnik, ki velikokrat prevaga v odločitvah o sklenitvi novih paketov, bi se v prihodnje morali odločati na podlagi varnosti tveganja.

Ste se prepričali,

  • kolikšen obseg kritja vam zavarovanje zagotavlja?
  • kakšne so realne zavarovalne vsote in kakšna je njihova prednost v primeru večjih škod?
  • kako hitro lahko rešite škodni zahtevek ali sklenete zavarovanje?

Pri GRAWE z vami naredijo kljukice na vašem seznamu vprašanj … in dodajo še tisto, ki vas najpogosteje zanima - akcijska cena! Skupaj boste poiskali najboljšo ponudbo, za najboljšo ceno! Obljubimo!

Prav zato je GRAWE Dom postal priljubljena izbira Slovencev … in na to so ponosni!

Več varnosti za Vaš DOM: obsežni varnostni paketi za hišo, stanovanje in stanovanjsko opremo:

  • zavarovanje na novo vrednost;
  • širok nabor kritij;
  • ažurno reševanje škodnih zahtevkov;
  • zanesljiv partner z več kot 191-letno tradicijo.

Z znanjem, tradicijo in ljubeznijo do tega, kar počnejo, so za vas pripravili eno najbolj priljubljenih rešitev celostne zaščite in zavarovanja za nepremičnine, vsebino stanovanja in celo električne naprave. Z vami niso le ob trenutkih nesreče, ampak vedno!

Več na www.grawe.si/dom ali 080 22 40.