Novice

Gradite na novo ali prenavljate stanovanje, hišo ali poslovne prostore? Nič lažjega!

Smo vaš zanesljiv partner na področju gradnje in obnove, s ciljem uresničiti vaše projekte in nadgraditi vaše ideje.

Z našimi vrhunskimi izdelki: poliuretanskimi penami, tesnilnimi masami, lepili, tehničnimi spreji in dodatki za betone in malte, vam pomagamo montirati, popraviti, tesniti in lepiti! 

https://landing.tkk.si/montiramo/?utm_source=Pod%20svojo%20streho&utm_medium=Display&utm_campaign=TKK&utm_content=PR

Pomagamo vam montirati okna in vrata s Pu Peno?

https://landing.tkk.si/montiramo/?utm_source=Pod%20svojo%20streho&utm_medium=Display&utm_campaign=TKK&utm_content=PRTesnjenje oken in vrat ima velik vpliv na porabo energije za ogrevanje. Nepravilna vgradnja oken in vrat lahko, poleg velikih toplotnih izgub, pripelje celo do poškodb, ki nastajajo zaradi prehajanja vodne pare skozi stik okvirja in stene, zato je treba tesnost reg zagotoviti z ustreznimi materiali. Pri klasični vgradnji okna se rega med okenskim okvirjem in zidom zapolni s PU (poliuretansko) peno.

Za profesionalno vgrajevanje oken in vrat ter lepljenje okenskih polic priporočamo uporabo poliuretanske pene TKK PU FOAM WINDOW & DOOR LOW EXPANSION.

PU pena 5 – 10 minut po nanosu ni več lepljiva na dotik. Ima dober oprijem na vse gradbene materiale kot so les, beton, plinobeton, opeka, kovina, aluminij.

Natančen nanos pene omogoča hitrejšo izvedbo končnih del in ekonomično porabo.

Pomagamo vam popraviti fasado

https://si.hit.gemius.pl/lshitredir/id=0hrr2WNMbCfLygN1dV_4ttUKzSU1S5s494z0UBc6mEL.c7/fastid=hmnwkwobhdrfdqeychztziwqvznm/stparam=xhdegrkjup/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://landing.tkk.si/popravljamo/?utm_source=PodStreho&utm_medium=Display&utm_campaign=TKK&utm_content=PRIzpostavljenost svetlobi, vremenskim pojavom in mehanskim obremenitvam povzročijo, da fasada sčasoma izgublja sijaj, je razpokana, poškodovana, umazana ali pokrita s plesnijo. Zmanjšuje pa se tudi učinkovitost zaščite fasade pred vlago. Zato je treba fasadne površine redno vzdrževati.

Če so na fasadi razpoke, jih lahko zapolnimo s tesnilno maso, ki ima grob izgled površine TKK SEAL FACADE & WALL REPAIR ACRYL. Maso se lahko nanaša na vlažne površine in se lahko prebarva. Pred nanosom mora biti površina čvrsta in čista, zato najprej odstranimo vse odkrušene in slabo vezane dele. Utrjena masa je odporna na atmosferske vplive, UV svetlobo in staranje.

Alge in plesen se ponavadi pojavijo na senčnih delih fasade. Prizadeta mesta najprej premažemo s sredstvom za odstranjevanje alg in zidne plesni na fasadnih površinah. Ko je površina suha, jo speremo s curkom vode ali ostanke alg in plesni mehansko odstranimo. Po končanem postopku lahko fasado prebarvamo, najbolje z barvo, ki vsebuje sredstvo za zaviranje rasti plesni in alg.

Pomagamo vam zalepiti ogledalo na zid

Ogledala so nepogrešljivi del vsakega stanovanja, saj niso namenjena samo preverjanju pričeske, ampak tudi optično povečajo prostor in oplemenitijo videz interierja.

Oglejmo si nekaj koristnih nasvetov za lepljenje ogledala.

Pomembno je, da je površina, na katero bo nameščeno ogledalo, popolnoma ravna. Nato naredimo oznake z navpično črto in nivojem. Ko določimo višino, na kateri bo nameščen spodnji rob ogledala, pripravimo ustrezno podporo. Nosilce čim tesneje prilepimo na steno z gradbenim trakom.

Lepljene površine morajo biti čiste, brez prahu, maščob ali ostankov starega lepila. Zelo gladke površine rahlo obrusimo z brusnim papirjem.

Lepilo nanesemo v tankem in enakomernem sloju, v navpičnih ozkih črtah. Poskrbimo, da na nanešeno lepilo ne pade prah ali druga umazanija, preden lepljeni površini stisnemo skupaj.

Ogledalo namestimo na nosilce in ga pritisnemo na steno. Po 48 urah lahko odstranimo mehansko pritrditev. Za lepljenje ogledal na različne površine priporočamo lepilno tesnilno maso TKK SEAL MIRROR ADHESIVE.

TKK.

Make it easier!

Sedaj v novi preobleki!

https://landing.tkk.si/montiramo/?utm_source=Pod%20svojo%20streho&utm_medium=Display&utm_campaign=TKK&utm_content=PR