30.4.2025 ob 09:13
Pozdravljeni. Potrebujem kuhinjo po meri za stanovanje. Tloris stanovanja se nahaja na sliki. Kuhinja je prostor na levi strani od vhoda. Želim, da je dizajn identičen temu na sliki: https://www.daibau.rs/popis/view_results...akyJ2L2xWb
Torej barve naj bodo takšne kot na tej sliki. Kar pa ne želim, in se na sliki nahaja, so odprte police. V stanovanju nimam okna, kjer so na tej sliki police, vendar vseeno nočem, da bi imela odprt del v kuhinji. Zavedam se, da je moja kuhinja precej manjša v primerjavi s tisto na sliki, vendar mi je zaradi kotnih polic in mrežastih elementov ta dizajn zelo všeč. Nahajam se v Mariboru.
Za podrobnejše informacije mi lahko pišete na e-naslov: sliterin7@gmail.com
Torej barve naj bodo takšne kot na tej sliki. Kar pa ne želim, in se na sliki nahaja, so odprte police. V stanovanju nimam okna, kjer so na tej sliki police, vendar vseeno nočem, da bi imela odprt del v kuhinji. Zavedam se, da je moja kuhinja precej manjša v primerjavi s tisto na sliki, vendar mi je zaradi kotnih polic in mrežastih elementov ta dizajn zelo všeč. Nahajam se v Mariboru.
Za podrobnejše informacije mi lahko pišete na e-naslov: sliterin7@gmail.com