Gradnja in obnova > Energijski viri
Crknila klima

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crknila klima
Imam 15 let staro Bosch klimo in jo občasno zalaufam tudi za ogrevanje.  Delala je kot ura. Do danes. Naenkrat je nehala med delovanjem, na notranji enoti ne gori nobena lučka, na dalninec se ne odziva. Malo sem gledal notranjo enoto in fizično nima nobenega stikala. Itak bom klical servis, ampak me zanima ali lahko kje kaj sam pogledam. Za hec sem hišo vrgel fit ven, če bi se potem zbudila, a nič ne pomaga. Hvala.
slovenec30, pa si šel po vrsti ,od varovalke fazenprifer vroke pa slediš do kod imaš elektriko?
To lahko narediš sam brez skrbi...

Skok na forum:

Zadnje novice

Pohištvo za jedilnice
04.10.2023 ob 13:35:53
Pohištvo za jedilnice
Mize in stoli – kako pomembna je pravilna izbira? Izbira pravega kompleta miz in stolov v... Beri dalje »
Na ogled skoraj nič-energijska individualna hiša Lumar
02.10.2023 ob 08:08:40
Na ogled skoraj nič-energijska individualna hiša Lumar
V podjetju Lumar v soboto 7. oktobra, med 10.00 in 15.00 uro, pripravljajo nov dan odprtih vrat v okviru Lumar Zero Emission... Beri dalje »
Naravna svetloba: Ko eno okno ni dovolj
25.09.2023 ob 08:28:13
Naravna svetloba: Ko eno okno ni dovolj
Jesensko obdobje nas po navadi pozdravi s hladnejšimi in krajšimi dnevi, ki jih običajno preživljamo večinoma v zaprtih... Beri dalje »
Sanacija hiš po poplavah
13.09.2023 ob 12:58:03
Sanacija hiš po poplavah
Poplave avgusta 2023 so prizadele veliko območij v Sloveniji, poškodovanih je bilo tudi veliko hiš. Lumarjevi strokovnjaki... Beri dalje »