Gradnja in obnova > Energijski viri
JUNAK

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
JUNAK
#16
Kje pa... Rekorder je tale, vsaj jaz nisem vec videla:
https://www.podsvojostreho.net/forum/mem...&uid=40243

Tako po stevilu po moje kot kako hitro jih je pridelal. Pa ni to kaliber zamota ali mace... Decko je imel nek svoj prav, ampak povsem kulturen in brez podjebavanja. V nekem momentu pa je enemu ali dvem motencem na žulj stopil in pridelal tole. Je pa tudi res, da clovek ocitno povsem funcionira v RL, pa je problemu namenil ustrezno pozornost, kakor si pac zasluzi. Teli minuski so po pomembnosti enaki lanskemu snegu.
#17
Hja... veš, da imaš prav!
Zakaj bi se ukvarjal z motenimi osebami, ko pa so nekateri plačani za to Smile
dobre teoretične rešitve so včasih v praksi neumne http://www.klimasapo.si
#18
sassapo, daj lepo te prosim zakaj bi se človek jezil za te male znakece . Sreče zdravja ter dnarja ti želim v letu 2023. Ti pa rajši še naprej kaj pametnega in koristnega napiši!
#19
He he, popolnoma prav imaš. Vse naj... tudi informatiku iz Gorenja...
dobre teoretične rešitve so včasih v praksi neumne http://www.klimasapo.si
#20
Zgodil se je čudež, namesto vsaj nekaj 100 plusov, za kar si dobrega naredil, si pristal na vsaj skromnih 11 plusov, vključno z nekaj mojimi. V zahvalo za marsikaj koristnega. Dober nasvet: od Novega leta ti je ostala kaka flašca, odpri jo, nagni kak kozarec tudi na moje zdravje (ni treba glih cele popit). Sam sem se pravkar lotil hrvaško italijanskega špetir vina - prosecco. Tudi na tvoje zdravje in vseh na forumu, ki dobro mislijo.
#21
na zdravje Smile
#22
kadotr, sem tudi odprl flašo ,pijem na tvoje in sassapotovo zdravje, pozivam pa vse forumaše ki so pravi dedci pa babnice da se poigrajo z temi minusi ki jih dobiva pravi ded od bolnika ki se je naučil uporabljat tipkovnico ,saj ko bo dobil novo dozo zdravil bo prenehal! Pa na zdravje pijem pa RIZLING.
#23
Jaz sem pokomentiral LUMAR HIŠE. Ko sem se odločal za montažno hišo, sem resnično dolgo izbiral, opazoval podjetja, pregledal tudi zgodovino in prišel do zaključka da pač omenjeni ni za mene. Moj komentar je bil ZLATA ŠMINKA in nič drugega. Ta fraza se mi zdi da jih najboljše opiše. In evo ga minus hahahahahaha


Skok na forum:
Zadnje novice

Na individualno prilagojena hiša Lumar Primus-D 146 s paketom Design
14.06.2024 ob 08:28:20
Na individualno prilagojena hiša Lumar Primus-D 146 s paketom Design
V podjetju Lumar v torek 18. junija, med 12.00 in 17.00 uro, pripravljajo nov dan odprtih vrat. Tokrat bodo predstavili izjemno... Beri dalje »
Pri zelenem kreditu izberite modro
14.06.2024 ob 08:20:35
Pri zelenem kreditu izberite modro
Kam po zeleni kredit? Vse več ljudi se odloča za gradnjo energetsko varčnih oziroma pasivnih hiš, saj na ta način ne zgolj... Beri dalje »
Rast povpraševanj slovenskih strank po nepremičninah na Hrvaškem
13.06.2024 ob 09:17:31
Rast povpraševanj slovenskih strank po nepremičninah na Hrvaškem
Na nepremičninskem portalu Indomio je bilo v prvi polovici leta 2024 zabeležena izjemna 20-odstotna rast povpraševanj... Beri dalje »
Izgradite hišo, kakršno si želite
22.05.2024 ob 06:49:08
Izgradite hišo, kakršno si želite
Inovativne rešitve, ki ne samo skrajšajo da skrajšajo čas gradnje in znižajo stroške, temveč... Beri dalje »
Sanacija hiš po poplavah
13.09.2023 ob 12:58:03
Sanacija hiš po poplavah
Poplave avgusta 2023 so prizadele veliko območij v Sloveniji, poškodovanih je bilo tudi veliko hiš. Lumarjevi strokovnjaki... Beri dalje »