Gradnja in obnova > Energijski viri
JUNAK

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
JUNAK
Kje pa... Rekorder je tale, vsaj jaz nisem vec videla:
https://www.podsvojostreho.net/forum/mem...&uid=40243

Tako po stevilu po moje kot kako hitro jih je pridelal. Pa ni to kaliber zamota ali mace... Decko je imel nek svoj prav, ampak povsem kulturen in brez podjebavanja. V nekem momentu pa je enemu ali dvem motencem na žulj stopil in pridelal tole. Je pa tudi res, da clovek ocitno povsem funcionira v RL, pa je problemu namenil ustrezno pozornost, kakor si pac zasluzi. Teli minuski so po pomembnosti enaki lanskemu snegu.
Hja... veš, da imaš prav!
Zakaj bi se ukvarjal z motenimi osebami, ko pa so nekateri plačani za to Smile
dobre teoretične rešitve so včasih v praksi neumne http://www.klimasapo.si
sassapo, daj lepo te prosim zakaj bi se človek jezil za te male znakece . Sreče zdravja ter dnarja ti želim v letu 2023. Ti pa rajši še naprej kaj pametnega in koristnega napiši!
He he, popolnoma prav imaš. Vse naj... tudi informatiku iz Gorenja...
dobre teoretične rešitve so včasih v praksi neumne http://www.klimasapo.si
Zgodil se je čudež, namesto vsaj nekaj 100 plusov, za kar si dobrega naredil, si pristal na vsaj skromnih 11 plusov, vključno z nekaj mojimi. V zahvalo za marsikaj koristnega. Dober nasvet: od Novega leta ti je ostala kaka flašca, odpri jo, nagni kak kozarec tudi na moje zdravje (ni treba glih cele popit). Sam sem se pravkar lotil hrvaško italijanskega špetir vina - prosecco. Tudi na tvoje zdravje in vseh na forumu, ki dobro mislijo.
na zdravje Smile
kadotr, sem tudi odprl flašo ,pijem na tvoje in sassapotovo zdravje, pozivam pa vse forumaše ki so pravi dedci pa babnice da se poigrajo z temi minusi ki jih dobiva pravi ded od bolnika ki se je naučil uporabljat tipkovnico ,saj ko bo dobil novo dozo zdravil bo prenehal! Pa na zdravje pijem pa RIZLING.
Jaz sem pokomentiral LUMAR HIŠE. Ko sem se odločal za montažno hišo, sem resnično dolgo izbiral, opazoval podjetja, pregledal tudi zgodovino in prišel do zaključka da pač omenjeni ni za mene. Moj komentar je bil ZLATA ŠMINKA in nič drugega. Ta fraza se mi zdi da jih najboljše opiše. In evo ga minus hahahahahaha

Skok na forum:

Zadnje novice

Si želite na svoje, a potrebujete kredit?
17.11.2023 ob 08:46:47
Si želite na svoje, a potrebujete kredit?
Tu smo za vas in vaše želje. Lepo vabljeni v NLB Poslovalnico, kjer vam bodo naši kreditni strokovnjaki pripravili ponudbo... Beri dalje »
Porotherm Profi opeka: do trikrat hitrejša gradnja in še prijetnejše bivanje
10.11.2023 ob 09:27:46
Porotherm Profi opeka: do trikrat hitrejša gradnja in še prijetnejše bivanje
V kolikor bi želeli, da bi bil vaš dom zgrajen pravočasno in tudi po vseh kriterijih kakovosti in trajnosti, vam bodo v pomoč... Beri dalje »
Sanacija hiš po poplavah
13.09.2023 ob 12:58:03
Sanacija hiš po poplavah
Poplave avgusta 2023 so prizadele veliko območij v Sloveniji, poškodovanih je bilo tudi veliko hiš. Lumarjevi strokovnjaki... Beri dalje »