Gradnja in obnova > Napeljave
Kateri operater SIM kartica za GSM vmesnik

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kateri operater SIM kartica za GSM vmesnik
Mojstri pozdravljeni.
Katero SIM kartico uporabljate za krmiljenje GSM vmesnikov.
Predvidevam, da predplačniška in da je ni potrebno vsakih x mesecev polnit saj porabi skoraj nič.
Potreboval bom za odpiranje garažnih vrat
HVALA
poglej bob pakete.Bob top al nekej plačaš sam tolk kolkr porabiš.
1nce.com
10 let za 10 eur brez polnjenja + dela roaming skoraj povsod!

Lp, G
Običajno imajo operatirji pakete za telemetrijo. Imam A1, in me stane samo nekaj eur.
Jaz za podobne namene uporabljam HoT oz hofer. Je predplačniška, vsakih par mesecev napolniš da ne poteče, če imaš večjo porabo (npr. spletna kamera) pa dobiš 30GB/mesec za 7€. Tudi simko samo kupiš v Hoferju in registriraš na spletu, brez nekih komplikacij.

Je pa verjetno 1nce za tvoj namen ko prenosa v bistvu ne bo res cenejši.
@pametnjakovic, koliko prenosa okvirno pa se porabi na mesec za nadzorno oddaljeno spletno kamero, če recimo 2x na dan za kratek čas preveriš stanje? Nimam te izkušnje, zato vprašam.
Hvala.
Jaz imam malo specifično situacijo ker imam kamero ki mi periodično vsakih 10 minut pošlje HD sliko na server, kar nanese okoli 50 MB/dan oz okoli 1.5 GB/mesec. Če bi se povezoval samo po potrebi kot pišeš oz. če bi imel slabšo resolucijo bi bilo verjetno manj.

Skok na forum:

Zadnje novice

TOPDOM odprl novo poslovalnico v Brežicah
22.09.2023 ob 06:54:30
TOPDOM odprl novo poslovalnico v Brežicah
Podjetje TOPDOM d.o.o. je danes, 21. 9. 2023, ob 10. uri odprl vrata svoje nove, že 36. poslovalnice v Sloveniji. Nova poslovalnica v... Beri dalje »
Sanacija hiš po poplavah
13.09.2023 ob 12:58:03
Sanacija hiš po poplavah
Poplave avgusta 2023 so prizadele veliko območij v Sloveniji, poškodovanih je bilo tudi veliko hiš. Lumarjevi strokovnjaki... Beri dalje »