Objave: 14
Teme: 3
Ocena:
0
Voda iz pipe ima neprijeten duh po plesnobi, bolj topla kot hladna , v hiši imam položeno talno gretje. Zamenjal sem že plinski grelnik z bojlerjem vendar se je težava v zelo kratkem času ponovila. v hiši vode ne uporabljam vsak dan, ampak tudi ko jo rabim neprestano en mesec se duh ne odstrani. Razvod vode je narejen z pocinkanimi cevmi, starost cevi pa 30 let. Voda pred vstopom v hišo nima omenjenega duha.
lp
Tone
Objave: 1458
Ocena:
13
Torej te čaka menjava cevi za vodo. Pocinkane cevi so zamašene, v njih se zato lahko nabere nekaj zraka, ker ni redne porabe vode, se ta zrak ne izloči iz cevi.
Objave: 14
Ocena:
0
Pozdravljeni, ali mi lahko kdo pojasni zakaj ne morem odgovoriti na odgovore na forumu, ko pritisnem odgovori se mi izpiše da stran ni dosegljiva. Zaradi tega izpadam neresen, ker ne komuniciram
lp
Tone
Objave: 3989
Teme: 2
Ocena:
26
20.9.2022 ob 09:08
(*Zadnja sprememba objave: 20.9.2022 ob 09:09 uporabnik pentax.)
Odgovoriti ne moreš, ker je forum kot tak polfunkcionalen in nimajo enega sposobnega človeka, da to uredi. En moderator se je zadnjič celo zbudil ampak kaj drugega od brezveznega tipkanja ni padlo od njega.
Objave: 1458
Ocena:
13
Delujejo hitri odgovori. Z predogledom objave, potem lahko prideš še do drugih zadev za zapis.
Sicer ti je pa ratalo.