Gradnja in obnova > Energijski viri
Cene peletov

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cene peletov
Zaenkrat ( že konec avgusta ) 7 eur in gre navzdol.
Malo padajo cene sem že opazil ceno za A1 okrog 500€, kar še je vedno predrago.
lp

bom kar tukaj vprašal.

Kupiti nameravam pelete vendar pa so mi na sliki nekako videti zelo dolgi. Vprašal sem dobavitelja in mi je odgovoril da so OK in da imajo rezilo nastavljeno na 3 cm. Imam etažno peč na pelete za centralno kurjavo in dosedaj nikoli nisem kuril tako dolgih peletov in me zanima ali kdo kako se bo obnašal polž, ali bo lahko vlekel pelete iz zalogovnika ker se bojim da se ne bi mogoče kako zatikali zaradi velikosti.     Hvala in lep pozdrav
Kupi en žakelj in stestiraj. Peč izjav izdelovalca na upošteva.
Cene že padajo. Tisto, kar sem gledal jeseni po 9eur+ na vrečo je sedaj padlo pod 6eur na vrečo. Povprečje 4eur manj na vrečo, kot jeseni. Točno to se je zgodilo, kot sem napovedoval. Zdaj ne morejo prodati po taki zlatarski ceni, treba je pa narediti prostor po skladiščih. Pa še bo šlo dol, vsaj za kak euro če ne za dva eura.
Treba počakat da peči ugasnejo torej na konec kurilne sezone pa bomo videli cene.
Ja, je varljivo. Zdajle jih grize, ker je treba staro zalogo počistit in spuščajo cene, da še ulovijo ta zadnja dva ali tri mesece. Predolgo pa tudi ne bo za čakat, sploh ne na jesen. Pričakujem še vsaj do dva eur manj na vrečo, več pa ne. Nekje na 5 do 6 eur bo vse skupaj prišlo.

Skok na forum:

Zadnje novice

Pohištvo za jedilnice
04.10.2023 ob 13:35:53
Pohištvo za jedilnice
Mize in stoli – kako pomembna je pravilna izbira? Izbira pravega kompleta miz in stolov v... Beri dalje »
Na ogled skoraj nič-energijska individualna hiša Lumar
02.10.2023 ob 08:08:40
Na ogled skoraj nič-energijska individualna hiša Lumar
V podjetju Lumar v soboto 7. oktobra, med 10.00 in 15.00 uro, pripravljajo nov dan odprtih vrat v okviru Lumar Zero Emission... Beri dalje »
Naravna svetloba: Ko eno okno ni dovolj
25.09.2023 ob 08:28:13
Naravna svetloba: Ko eno okno ni dovolj
Jesensko obdobje nas po navadi pozdravi s hladnejšimi in krajšimi dnevi, ki jih običajno preživljamo večinoma v zaprtih... Beri dalje »
Sanacija hiš po poplavah
13.09.2023 ob 12:58:03
Sanacija hiš po poplavah
Poplave avgusta 2023 so prizadele veliko območij v Sloveniji, poškodovanih je bilo tudi veliko hiš. Lumarjevi strokovnjaki... Beri dalje »