Gradnja in obnova > Energijski viri
Sončna elektrarna - kdor čaka, dočaka

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sončna elektrarna - kdor čaka, dočaka
#1
Pred dobrim mesecem sem oddal prošnjo za postavitev SE na geni in dobil okvirno čakalno dobo za ogled 4-5 mesecev.

Vmes sem dobil ponudbo od moon, ki je ogled že naredilo a čakam, da naredijo končno ponudbo, da lahko zaprosim za elektro soglasje.

Kakšno je vaše stanje? 
Kaj se trenutno dogaja na trgu? 

Berem, da zmanjkuje panelov, razsmernikov itd.

Lp Boris
#2
Za soglasje lahko zaprosiš brez da imaš kakršnokoli ponudbo. V sloveniji je vsaj 30 ponudnikov sončnih elektrarn, večina zelo odzivnih.
#3
Jaz sem ekako oddal mnogo povpraševanj.
Najbolj odzivni so bili na elektro prodaja in tudi od vseh najnižja ponudba.
Za 11kwp 11600eur. Ampak ker imam malo streho in še manjšo porabo dem se odločil za 8.6kwp za ceno 10360eur. Upam da bodo še subvencije. Mi pa vse papirje urejajo oni, tudi za prehod iz enofaznega na 3 fazni odjem.
#4
Za jurja tristo si si "odvzel 2.6 kilovala - ouch.


Skok na forum:
Zadnje novice

Ujemite priložnost za dober kredit
09.06.2022 ob 13:14:06
Ujemite priložnost za dober kredit
Izjemna priložnost za stranke vseh bank Ujemite ugodne obrestne mere in pridobite najboljšo ponudbo NLB Stanovanjskega... Beri dalje »
Etex z zaključkom prevzema podjetja URSA - podjetja za proizvodnjo izolacijskih materialov, nadaljuje s preusmeritvijo svojega portfelja v smeri lahkih in trajnostnih gradbenih rešitev
03.06.2022 ob 08:23:40
Etex z zaključkom prevzema podjetja URSA -  podjetja za proizvodnjo izolacijskih materialov, nadaljuje s preusmeritvijo svojega portfelja v smeri lahkih in trajnostnih gradbenih rešitev
1. junij 2022 predstavlja pomemben mejnik za skupino Etex, saj mu pri strategiji rasti poslovanja zagotavlja peto vrsto tehnologije. S... Beri dalje »