Gradnja in obnova > Napeljave
LED svetijo na OFF

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LED svetijo na OFF
#1
Kot pove naslov, LED plafonjere ki mi jih je zmontiral električar, malce svetijo ko so stikala ugasnjena. Sicer me to ne moti, je prav lušno da se ponoči malce vidijo obrisi sten in prehodov, da se ne rukneš kam ko greš lulat ob 2.uri zjutraj. Ampak... me zanima če je s tem kaj narobe? Življenjska doba luči, poraba wattov?
#2
https://lightadviser.com/led-lights-glow...tched-off/
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
#3
Jaz imam tudi led trak, ki malo sveti, ko je ugasnjen. Sem pregledal vse možno pa tudi trak ni bil poceni. Kje imaš vezano stikalo? Ali ugašaš trafo z njim ali je stikalo med trafotom in led lučjo?
#4
Ne vem, kaj delate, imam vsaj 30 luči led, pa se mi to ne dogaja, povejte samo je klasični transformatorski težek ne elektronski usmernik za te led zadeve ?
#5
Problem svetlikanja led sijalk po izklopu, se enostavno reši z RC členom IA50 TEM Čatež. RC člen se priklopi vzporedno k sijalki.
#6
Skratka, nič narobe in tudi poraba je veliko manjša, kot če bi bila luč prižgana.
#7
Sem imel podoben primer pri nekaterih lučeh.

Poskusi obrniti fazo... Meni je bilo čudno da bi bilo 10 novih luči, vzetih iz škatle z napako.... Smile Obrnil fazo in je to to.


Skok na forum:
Zadnje novice

Etex z zaključkom prevzema podjetja URSA - podjetja za proizvodnjo izolacijskih materialov, nadaljuje s preusmeritvijo svojega portfelja v smeri lahkih in trajnostnih gradbenih rešitev
03.06.2022 ob 08:23:40
Etex z zaključkom prevzema podjetja URSA -  podjetja za proizvodnjo izolacijskih materialov, nadaljuje s preusmeritvijo svojega portfelja v smeri lahkih in trajnostnih gradbenih rešitev
1. junij 2022 predstavlja pomemben mejnik za skupino Etex, saj mu pri strategiji rasti poslovanja zagotavlja peto vrsto tehnologije. S... Beri dalje »