Opremljanje doma > Kopalniška oprema
Rob za tuš vrata

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rob za tuš vrata
#1
Zdravo,

ne vem, pod katerim izrazom naj to iščem, vem pa kaj rabim. 

V kopalnici imamo trenutno samo tuš steno, na tleh pa kar ploščice s kanaleto. Izkazalo se je, da to za nas ni ravno učinkovita stvar in bomo tuš steni dodali tuš vrata. Tako da bo v bistvu zaprta kabina. Edino, kar me skrbi, je to, da bo pod temi vrati voda še vedno iztekala ven po tleh. Torej bi na tleh rabil nek rob, neko letvico, da zameji tako vrata sama kot tudi iztekanje vode.

Ima kdo nasvet, kaj naj iščem?
#2
neejko,
malce pozno za takšen poseg.
Kakšna vrata bi vgradil? Nalimaj sliko.
V kolikor ne boš na dnu vgradil kakšen namenski profil boš težko zatesnil vodo nad ploščicami. Še huje, v kolikor ne boš zatesnil luknje vičanja/fiksiranja v tla.
Da postaviš samo steno na esni strani , pa ne gre?? Steklena.
Lep pozdrav
#3
Steklar ISO Ljubljana ima rešitve za to, tudi steno, samo naknadno pa na mero, ne bo poceni , naredijo pa vse super !


Skok na forum:
Zadnje novice

Etex z zaključkom prevzema podjetja URSA - podjetja za proizvodnjo izolacijskih materialov, nadaljuje s preusmeritvijo svojega portfelja v smeri lahkih in trajnostnih gradbenih rešitev
03.06.2022 ob 08:23:40
Etex z zaključkom prevzema podjetja URSA -  podjetja za proizvodnjo izolacijskih materialov, nadaljuje s preusmeritvijo svojega portfelja v smeri lahkih in trajnostnih gradbenih rešitev
1. junij 2022 predstavlja pomemben mejnik za skupino Etex, saj mu pri strategiji rasti poslovanja zagotavlja peto vrsto tehnologije. S... Beri dalje »