Opremljanje doma > Bela tehnika
Ameriški hladilnik - voda ne priteče

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ameriški hladilnik - voda ne priteče
#1
Živjo.

Morda mi zna kdo pomagat. Pred pol leta smo skupaj s stanovanjem dobili ameriški hladilnik Siemens s priklopom na vodo. Zaradi majhnih otrok sem takoj vklopil child lock in do pred nekaj dnevi nismo niti pomislili na dotok mrzle vode.

Po izklopu child locka, pa voda ni pritekla. Zaprl in odšraufal sem ventil za vodo in spucal mrežico, ki je bila res zapacana. Ker še vedno voda ni pritekla, sem kupil vodni filter, ki ga pred tem sploh ni bilo v hladilniku. Potem ko sem prišraufal vodni filter, je voda takoj začela teči, ampak samo cca 2 deci, potem se je ustavilo. Kot da bi iztekla voda iz cevi. Če izberem opcijo za delanje ledu, začne hladilnik nekaj ropotati, vendar se nič ne zgodi (ker očitno voda ne pride do ledomata).

Ker se mi je zdelo, da bi bil lahko v cevkah zrak, sem kakšnih 10 minut pritiskal ročko za natakanje vode. Slišati je nek zvok iz hladilnika, vendar voda ne priteče.

Ima kdo še kakšno idejo, kaj bi lahko sam preveril, da bi voda pritekla.
#2
Preveri še enkrat filter.


Skok na forum:
Zadnje novice

Etex z zaključkom prevzema podjetja URSA - podjetja za proizvodnjo izolacijskih materialov, nadaljuje s preusmeritvijo svojega portfelja v smeri lahkih in trajnostnih gradbenih rešitev
03.06.2022 ob 08:23:40
Etex z zaključkom prevzema podjetja URSA -  podjetja za proizvodnjo izolacijskih materialov, nadaljuje s preusmeritvijo svojega portfelja v smeri lahkih in trajnostnih gradbenih rešitev
1. junij 2022 predstavlja pomemben mejnik za skupino Etex, saj mu pri strategiji rasti poslovanja zagotavlja peto vrsto tehnologije. S... Beri dalje »