Gradnja in obnova > Klasična gradnja
Zamenjava materijala

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zamenjava materijala
#1
Pozdravljeni,

Zanima ali so lahko problemi pri uporabnem dovoljenju ce sem zamenjal opečne zidake ki so navedeni v pzi za ICF sistem ter streha iz betonske v leseno ?

Ali se to lahko navede v PID in to je to ?

Oblika in vse ostalo ostane isto kot v PZI
#2
kramatanga,
po napisen vprašanju, si itak moral vložiti " Vloga za spremembo gradbenega dovoljenja." Tu so ti zapisali spremembo v sami konstrukciji.
Ne gre skupaj statični izračun za opeko+vertiklane vezi napram ICF-u.
Ti bodo projektanti povedali oz. vodja projekta. Kako ti bodo ostali ( statik, strojnik, električar) odgovorili....?
Lep pozdrav
#3
Ne rabiš delat spremebe gradbenega dovoljenja ali spremembe dgd.
Rabiš pa spremembo pzi, vsaj načrta gradbenih konstrukcij in spremenjenega imeti za časa gradnje na gradbišču. S pzi se namreč dokazuje bistvene zahteve. Po starem zakonu pa bi moral vložiti spremembo gd.
#4
To velja tudi če je gradbeno dovoljenje izdano leta 2010 ?
#5
Due to the scarcity of natural resources, today's building costs are quite expensive when utilizing traditional materials. On the report of Best Book Publishing Services In UK, this difficulty may be overcome by completely replacing the concrete with a different material that lacks the needed qualities.
#6
Mislim, da bi se morali za več informacij posvetovati s svojim zakonom ali izvajalcem wordle 2


Skok na forum:
Zadnje novice

Ujemite priložnost za dober kredit
09.06.2022 ob 13:14:06
Ujemite priložnost za dober kredit
Izjemna priložnost za stranke vseh bank Ujemite ugodne obrestne mere in pridobite najboljšo ponudbo NLB Stanovanjskega... Beri dalje »
Etex z zaključkom prevzema podjetja URSA - podjetja za proizvodnjo izolacijskih materialov, nadaljuje s preusmeritvijo svojega portfelja v smeri lahkih in trajnostnih gradbenih rešitev
03.06.2022 ob 08:23:40
Etex z zaključkom prevzema podjetja URSA -  podjetja za proizvodnjo izolacijskih materialov, nadaljuje s preusmeritvijo svojega portfelja v smeri lahkih in trajnostnih gradbenih rešitev
1. junij 2022 predstavlja pomemben mejnik za skupino Etex, saj mu pri strategiji rasti poslovanja zagotavlja peto vrsto tehnologije. S... Beri dalje »