Gradnja in obnova > Klasična gradnja
Sušenje betona pred barvanjem

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sušenje betona pred barvanjem
#1
Pozdravljeni,

koliko časa se mora sušiti betonski temelj, škarpica (ki deloma gleda iz zemlje) in bo ta del pobarvan z barvo za beton, preden ga pobarvam? Zadeva je široka 25 cm. Ali je treba pred betonsko barvo uporabiti kakšno emulzijo? Ne bi rad, da se zadeva takoj oljušči.

Hvala za odgovore
#2
Težka bo, ker bo beton vlekel vlago iz zemlje, z barvo za beton boš pa zaprl pot vlagi iz betona na vrhu. Recept za zmrzovanje in luščenje betona, razultati vidni po nekaj letih.
#3
kitajskizid,
pa sej morš , da nebi! Wink
Smo že parkrat komentirali , priporočili,...., da to ne bo v redu. Tudi slike sem nalepil, kako izgleda po dveh zimah.

Pa bom še tole zapisal, " kitajskizid ", ki pa ne leti nate!!
V zadnjih dveh mesecih bil na 5-6 podobnih zadevah, kjer odstopa " zaribanje ", barvanje, zalikanje na AB opornem zidu; pa ni višji od 40-50 cm iz zemlje. Poslušam komentarje kakšni so gradbinci šalabajzerji,.......i.t.d.,.. ; vprašam kdo je dal komando, da se uporabi paronepropustna barva na beton, oljna barva na beton, lepilo/cement na beton.  Vsi so dejali, da so tako se dogovorili z gradbincem; na koncu : jaz, kot investitor.

Jim jebem vse po spisku, razen gradbinca. Veš, da se mi noben ni zahvalu za navodilo sanacije oz. za komentar. Sad Confused
Lep pozdrav
#4
Uporabi visokoparopropustno barvo za fasado na silikatni osnovi, pa bo zdržalo nekaj dlje. Pri meni sedaj peto leto, luščenja še ni.
#5
When your website or blog goes live for the first time, it is exciting. That is until you realize no one but you and your.Abc chart printable


Skok na forum:
Zadnje novice

Vabljeni na Marlesov dan odprtih vrat
19.05.2022 ob 13:41:01
Vabljeni na Marlesov dan odprtih vrat
Vabljeni na Marlesov dan odprtih vrat  - Popolnost bivanja v hiši, kjer diši po domu Kje: okolica Bleda Kdaj: v... Beri dalje »
Ne zamudite nizkih obrestnih mer | NLB Stanovanjski kredit
21.04.2022 ob 07:06:17
Ne zamudite nizkih obrestnih mer | NLB Stanovanjski kredit
Ne zamudite nizkih obrestnih mer | NLB Stanovanjski kredit Dobrodošle stranke vseh bankUjemite nizke obrestne mere in... Beri dalje »