@sassapo res obvlada, pohvale!
Na ogled hiša Lumar Primus-D 150 s paketom Design
V podjetju Lumar v torek 24. oktobra, med 12.00 in 17.00 uro, pripravljajo nov dan odprtih vrat v…
(28.8.2020 ob 20:12)sassapo Napisal: Najboljša garancija je zavarovanje strojeloma, za klimo ni drago, se pa prekleto izplača, če gre kaj narobe.
(29.8.2020 ob 17:52)kadotr Napisal: Zanimivo vprašanje! Toplota iz peletne peči vsaj malo diši (smrdi) po produktih izgorevanja, tista iz klime pa diši po elektriki. Zanimivo, da pri dveh talnih klimah po šestih letih še vedno ne morem ugotoviti, kako diši elektrika.
(29.8.2020 ob 18:14)bozgom Napisal:(29.8.2020 ob 17:52)kadotr Napisal: Zanimivo vprašanje! Toplota iz peletne peči vsaj malo diši (smrdi) po produktih izgorevanja, tista iz klime pa diši po elektriki. Zanimivo, da pri dveh talnih klimah po šestih letih še vedno ne morem ugotoviti, kako diši elektrika.
Eden od znakov okužbe s covid 19 je izguba vonja. Ziher je ziher- si pomislil na testiranje
(9.10.2020 ob 18:20)pavel Napisal: Danes so mi pripeljali Panasonic Nanoe-x CU-Z35UBEA in CS-Z35UFEAW. V ponedeljek mi jo zmontirajo. Pri tem ste mi veliko pomagali. Edini problem je, da nima opcije ogrevanje podnožja, ker te opcije Panasonic nima.
Bom pa zaupal monterju, da mi bo on rešil ta problem.
Ko jo preizkusim javim, kako sem z njo zadovoljen.
(11.10.2020 ob 08:55)JaBK Napisal: S to rešitvijo pa res ni nič narobe per se in še deluje. Tako so mišljene tudi pri TČ. Pamet je že v črpalki, vse prednastavljeno tudi, potem pa dokupis grelni kabel, če se pokaže potreba. Torej v samem kablu ni problem in tudi delal bo najbrž dalj, kot vse ostalo. Problem je pri klimah, če me spomin ne vara, da pa res zunanja enota ni predvidena za to in ima nek plastičen poden. Za kar pa je vroč grelni kabel lahko težava. Tako... Jaz škatle nisem odpirala nobene, to je povzetek, ki se ga upam pravilno spomnim, tega, kar je meni moj mojster povedal.