Gradnja in obnova > Montažni sistemi in les
Montažne hiše Žiher

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Montažne hiše Žiher
#1
Lepo pozdravljeni,

podjetje Žiher sem srečal na sejmu in se nedavno pri njih tudi oglasil s povpraševanjem po izgradnji hiše z njihovim montažnim sistemom. Pristop mi je bil všeč, všečna mi je bila tudi njihova celovita predstavitev. Na ponudbo za individualni projekt še čakam. Sedaj pa, na trgu je kar nekaj ponudnikov; najbolj oglaševani Lumar, Rihter, Kager hiša. Materiali, ki jih uporabljajo so podobni pa vseeno do določene mere različni.

V tem trenutku nebi želel delati globoke primerjave med njimi, bi bil pa zelo vesel kakšne vaše izkušnje s končno izvedbo montažne hiše in prijetnostjo bivanja v njej, še posebej, če ste gradili z ekipo Žiher hiš. Je njihova gradnja kakovostna, je izdelek na koncu kakovosten?

Lep pozdrav, Toledo
#2
Z vsemi imam izkušnje le kar se tiče ogledov hiš in pridobivanja ponudb za našo hišo. Žal se na koncu nismo odločili za nobenega izmed njih. (Glavni) razlog je bila cena..
#3
Tudi mi2 sva bila kar zagreta za montažno hišo (Marles, Lumar, Pergola - z njimi smo se nekako najbolje dogovorili), vendar potem na koncu je tudi največ odtehtala cena, kar je bil tudi razlog da sva se odločila za klasično gradnjo in smo sedaj pri inštalacijah.

Imela sva željo po prtlični montažni hiši, cca 120m2 bivalne površine s pokrito teraso in nadstreškom za 2 avtomobila. Cena na ključ je bila cca 145 - 160k € v nekem srednjem rangu.

lp,
#4
Toledo,
tako v dobrem kot v slabem ne odstopajo od ostalih ponudnikov. Izdelek je primeren. Precej korektni. Očitne napake so popravili; kaj manjšega pa z negodovanjem. Še največ preglavic jim je povzročala fasada - Fundemax plošče.
Lep pozdrav
#5
@montažna150, @Dawid in @som16

najlepša hvala vsem trem za odgovore.


Lep pozdrav,

Toledo
#6
ste se že odločili za izvajalca?
#7
Ne še...


Skok na forum:
Zadnje novice

Redno vzdrževanje doma je nujno
20.01.2020 ob 12:59:50
Redno vzdrževanje doma je nujno
S tem boste poskrbeli za svojo varnost in manj zapletov pri zavarovanju. Izognite se slabi volji, ko vam denimo poči cev in voda... Beri dalje »
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »