Gradnja in obnova > Montažni sistemi in les
Montažne hiše Žiher

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Montažne hiše Žiher
#1
Lepo pozdravljeni,

podjetje Žiher sem srečal na sejmu in se nedavno pri njih tudi oglasil s povpraševanjem po izgradnji hiše z njihovim montažnim sistemom. Pristop mi je bil všeč, všečna mi je bila tudi njihova celovita predstavitev. Na ponudbo za individualni projekt še čakam. Sedaj pa, na trgu je kar nekaj ponudnikov; najbolj oglaševani Lumar, Rihter, Kager hiša. Materiali, ki jih uporabljajo so podobni pa vseeno do določene mere različni.

V tem trenutku nebi želel delati globoke primerjave med njimi, bi bil pa zelo vesel kakšne vaše izkušnje s končno izvedbo montažne hiše in prijetnostjo bivanja v njej, še posebej, če ste gradili z ekipo Žiher hiš. Je njihova gradnja kakovostna, je izdelek na koncu kakovosten?

Lep pozdrav, Toledo
#2
Z vsemi imam izkušnje le kar se tiče ogledov hiš in pridobivanja ponudb za našo hišo. Žal se na koncu nismo odločili za nobenega izmed njih. (Glavni) razlog je bila cena..
#3
Tudi mi2 sva bila kar zagreta za montažno hišo (Marles, Lumar, Pergola - z njimi smo se nekako najbolje dogovorili), vendar potem na koncu je tudi največ odtehtala cena, kar je bil tudi razlog da sva se odločila za klasično gradnjo in smo sedaj pri inštalacijah.

Imela sva željo po prtlični montažni hiši, cca 120m2 bivalne površine s pokrito teraso in nadstreškom za 2 avtomobila. Cena na ključ je bila cca 145 - 160k € v nekem srednjem rangu.

lp,
#4
Toledo,
tako v dobrem kot v slabem ne odstopajo od ostalih ponudnikov. Izdelek je primeren. Precej korektni. Očitne napake so popravili; kaj manjšega pa z negodovanjem. Še največ preglavic jim je povzročala fasada - Fundemax plošče.
Lep pozdrav


Skok na forum:
Zadnje novice