Opremljanje doma > Talne in stenske obloge
Osb tla kuhinja

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Osb tla kuhinja
#1
Živjo, v kuhinji in jedilnici imam tla iz OSB plošč. Zanima me katere obloge naj dam še preden kupim vso kuhinjsko pohištvo? Razmišljam o vinilnih ploščah. A jih naj po celi kuhinji položim in potem pečico, pomivalni stroj in vso drugo opremo gor ali je pa bolje v tem delovnem predelu imeti keramiko in potem prehod na vinil? Sprašujem, ker je vinil mehki materijal in dvomim, da pod težo kuhinjskih apatarov zdrži 10 ali 20 let. Kaj pravite?
#2
Razen da se zvija, ni prav nič mehki. Imam lepljenega po hisi.
#3
Mislimo, da preveč razmišljaš in premalo delaš.

Jaz sem ga položil in kuhinjo zmontiral. In tako je že 5 let brez problema. Klik vinil.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: logo2.png]Verjeli ali ne,    400 ni dovolj!!!!
#4
(30.11.2019 ob 08:21)zidarskiamater Napisal: Živjo, v kuhinji in jedilnici imam tla iz OSB plošč. Zanima me katere obloge naj dam še preden kupim vso kuhinjsko pohištvo? Razmišljam o vinilnih ploščah. A jih naj po celi kuhinji položim in potem pečico, pomivalni stroj in vso drugo opremo gor ali je pa bolje v tem delovnem predelu imeti keramiko in potem prehod na vinil? Sprašujem, ker je vinil mehki materijal in dvomim, da pod težo kuhinjskih apatarov zdrži 10 ali 20 let. Kaj pravite?
2mm lepljeni vinil je trd. Jasno ga položi povsod in potem normalno zmontiraj kuhinjo. In tudi če bi se slučajno poznal kakšen minimalen odtis kuhinje čez 20 let, a to ti je važno?? Takrat boš itak potrgal dol komplet vinil in položil novega + novo kuhinjo.


Skok na forum:
Zadnje novice

Kako lahko banke mladim pomagajo pri reševanju stanovanjskega problema
28.10.2020 ob 10:32:56
Kako lahko banke mladim pomagajo pri reševanju stanovanjskega problema
Mladinske organizacije v zadnjih letih glasno opozarjajo na perečo in zaskrbljujočo stanovanjsko problematiko mladih. Da bi mladim... Beri dalje »