Opremljanje doma > Kopalniška oprema
Dekoracija lukenj na steni kopalnice

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dekoracija lukenj na steni kopalnice
#1
V našem novem stanovanju imamo v kopalnici na steni več motečih lukenj. Zgoraj, na višini ogledala je luknja za elektriko, za montažo še ene luči, ob njej pa sta dva manjša plastična vložka, zavrtana v steno (slika v prilogi). Tam je bila prej montirana visoka ozka omara, ki pa smo jo odstranili, da smo pridobili več prostora. V spodnjem delu pa so na steni priklopi za še eno pipo in umivalnik. Še enega umivalnika tam ne bi montiral, zato, da se lahko vrata normalno odpirajo in da je možen primeren prehod. Omare prav tako ne bi več postavili tja. Zanima me, kaj bi bilo smiselno narediiti na tej steni, da bi lepo pokrilo vse te luknje in da ne bi vzelo preveč prostora.

Prilagam slike. Hvala že vnaprej za vse ideje!


Priložene datoteke Predogledne slike
       
#2
obesiš sliko? tiste kitajske koledarje iz bambusa, slame ali kaj vem česa so? zamenjaš ti dve ploščici (če imaš še kaj zaloge kje originalnih ploščic) in skriješ v steno kar te moti (elektriko bi bilo potem dobro odstraniti, da ne bo tvojega naslednika kaj preveč presenetilo)?


Skok na forum:
Zadnje novice

Zemeljski plin – udoben, varčen, varen in ugoden
11.10.2019 ob 09:01:30
Zemeljski plin – udoben, varčen, varen in ugoden
Zemeljski plin je vsestransko uporaben energent – v gospodinjstvu ga tako uporabljamo za ogrevanje prostorov, pripravo tople... Beri dalje »
Lumar - na ogled hiši dveh generacij
09.10.2019 ob 11:03:14
Lumar - na ogled hiši dveh generacij
V podjetju Lumar v soboto 12. oktobra med 10.00 in 16.00 uro pripravljajo nov dan odprtih vrat. Tokrat bodo predstavili hiši, ki sta... Beri dalje »
Odločitev, ki zagotavlja zdrav način življenja, udobje in dolgoročne prihranke
07.10.2019 ob 07:59:04
Odločitev, ki zagotavlja zdrav način življenja, udobje in dolgoročne prihranke
Dom je tam, kjer se počutimo prijetno in varno. To je prostor, kjer se lahko sprostimo, odmislimo vsakodnevne tegobe in zadihamo s... Beri dalje »
Otroška soba v mansardi
03.04.2018 ob 18:21:19
Otroška soba v mansardi
Marsikdo reče kaj pa je takega narediti otroško sobo v mansardi. Glavno je, da sobo okrasimo z nekaj junaki iz risank in to je to. Je res, da je to... Beri dalje »