Opremljanje doma > Kopalniška oprema
Dekoracija lukenj na steni kopalnice

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dekoracija lukenj na steni kopalnice
#1
V našem novem stanovanju imamo v kopalnici na steni več motečih lukenj. Zgoraj, na višini ogledala je luknja za elektriko, za montažo še ene luči, ob njej pa sta dva manjša plastična vložka, zavrtana v steno (slika v prilogi). Tam je bila prej montirana visoka ozka omara, ki pa smo jo odstranili, da smo pridobili več prostora. V spodnjem delu pa so na steni priklopi za še eno pipo in umivalnik. Še enega umivalnika tam ne bi montiral, zato, da se lahko vrata normalno odpirajo in da je možen primeren prehod. Omare prav tako ne bi več postavili tja. Zanima me, kaj bi bilo smiselno narediiti na tej steni, da bi lepo pokrilo vse te luknje in da ne bi vzelo preveč prostora.

Prilagam slike. Hvala že vnaprej za vse ideje!


Priložene datoteke Predogledne slike
       
#2
obesiš sliko? tiste kitajske koledarje iz bambusa, slame ali kaj vem česa so? zamenjaš ti dve ploščici (če imaš še kaj zaloge kje originalnih ploščic) in skriješ v steno kar te moti (elektriko bi bilo potem dobro odstraniti, da ne bo tvojega naslednika kaj preveč presenetilo)?


Skok na forum:
Zadnje novice

Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
30.06.2020 ob 18:59:11
Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
Vse več ljudi se odloča, da bo prostore ogrevalo s talnim gretjem. Prednosti, ki jih prinaša ta vrsta ogrevanja, so... Beri dalje »
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »