Opremljanje doma > Kopalniška oprema
Dekoracija lukenj na steni kopalnice

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dekoracija lukenj na steni kopalnice
#1
V našem novem stanovanju imamo v kopalnici na steni več motečih lukenj. Zgoraj, na višini ogledala je luknja za elektriko, za montažo še ene luči, ob njej pa sta dva manjša plastična vložka, zavrtana v steno (slika v prilogi). Tam je bila prej montirana visoka ozka omara, ki pa smo jo odstranili, da smo pridobili več prostora. V spodnjem delu pa so na steni priklopi za še eno pipo in umivalnik. Še enega umivalnika tam ne bi montiral, zato, da se lahko vrata normalno odpirajo in da je možen primeren prehod. Omare prav tako ne bi več postavili tja. Zanima me, kaj bi bilo smiselno narediiti na tej steni, da bi lepo pokrilo vse te luknje in da ne bi vzelo preveč prostora.

Prilagam slike. Hvala že vnaprej za vse ideje!


Priložene datoteke Predogledne slike
       
#2
obesiš sliko? tiste kitajske koledarje iz bambusa, slame ali kaj vem česa so? zamenjaš ti dve ploščici (če imaš še kaj zaloge kje originalnih ploščic) in skriješ v steno kar te moti (elektriko bi bilo potem dobro odstraniti, da ne bo tvojega naslednika kaj preveč presenetilo)?


Skok na forum:
Zadnje novice

V Slovenj Gradcu na ogled individualna hiša Lumar
19.11.2019 ob 12:03:06
V Slovenj Gradcu na ogled individualna hiša Lumar
V podjetju Lumar v soboto 23. novembra, med 10.00 in 16.00 uro, pripravljajo dan odprtih vrat individualne hiše Lumar, katere... Beri dalje »
V radiatorju šumi
07.11.2019 ob 12:28:59
V radiatorju šumi
Svetujemo, kako pravilno odzračiti radiator in rešiti še ostale nevšečnosti z ogrevanjem.   Okvare... Beri dalje »
Vaša streha pušča?
21.10.2019 ob 07:14:34
Vaša streha pušča?
V določenih primerih vam lahko pri popravilu strehe pomaga vaše zavarovanje doma. Ste ugotovili, da vaša streha... Beri dalje »
Vsestranska delovna oblačila za urejen in profesionalen izgled zaposlenih
23.01.2018 ob 11:35:41
Vsestranska delovna oblačila za urejen in profesionalen izgled zaposlenih
Podjetja s(m)o ljudje, zato je zelo pomembno, da se na delovnem mestu počutimo dobro, saj današnji sodoben in hiter tempo življenja narekuje, da... Beri dalje »