Splošno > O cenah materiala in storitev
Obnova stanovanja

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Obnova stanovanja
#1
V bližnji prihodnosti načrtujem obnovo stanovanja. Ker o tem nimam pojma in me lahko vsak napne, se nagibam k temu, da bi zadevo izvedel preko podjetja, kot sta recimo prenovimo.si in celovito.si

Že večkrat sem bil priča izvajalcem/mojstrom, ki so na vso moč hvalili samega sebe in pljuvali po vsem ostalem (ta toplotna, ki jo mamo mi je top, ostalo servis ful drag...ipd) Temu se želim izognit. Že večkrat sem poslušal in bral (tudi tukaj) o raznih prigodah in katastrofalnih izvedbah. Tudi temu se želim izogniti.

Ima morda kdo izkušnje z zgoraj omenjenima?
Pozna kdo še katero podjetje, ki nudi enake storitve?

Prenoviti bi bilo potrebno vse (kuhinja, kopalnica, talne obloge, novo pohištvo...vse) Mogoče bi se spreminjal tudi tloris (podiranje sten). Ali lahko pričakujem ceno 500€/m2 ali je to premalo?
#2
zakaj misliš da te posredniki ki imajo tanartpocen izvajalce(pa še tem zbijajo cene) ne bodo? in da ne bo problemov? jst bi rekel da je višja verjetnost pri takih...
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
#3
(23.8.2019 ob 21:00)firefly Napisal: zakaj misliš da te posredniki ki imajo tanartpocen izvajalce(pa še tem zbijajo cene) ne bodo? in da ne bo problemov? jst bi rekel da je višja verjetnost pri takih...

Ne vem kakšne izvajalce imajo in komu/če zbijajo cene. Želel bi bolj konkretne informacije.

Vem, da so obrtniki glavobol in to iz dogajanja, ki sem ga videl sam, ne gre zgolj za obrekovanje. Jaz nimam talenta za "študije" o tem kaj in kako bi nekaj moralo biti narejeno, da bi lahko sam presodil obrtnika.
#4
Potem rabis nadzornega. V obeh primerih. Pa ne takega ki ga izvajalec pripelje.
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"


Skok na forum:
Zadnje novice

Vaša streha pušča?
21.10.2019 ob 07:14:34
Vaša streha pušča?
V določenih primerih vam lahko pri popravilu strehe pomaga vaše zavarovanje doma. Ste ugotovili, da vaša streha... Beri dalje »
Lumar - na ogled hiši dveh generacij
09.10.2019 ob 11:03:14
Lumar - na ogled hiši dveh generacij
V podjetju Lumar v soboto 12. oktobra med 10.00 in 16.00 uro pripravljajo nov dan odprtih vrat. Tokrat bodo predstavili hiši, ki sta... Beri dalje »
Odločitev, ki zagotavlja zdrav način življenja, udobje in dolgoročne prihranke
07.10.2019 ob 07:59:04
Odločitev, ki zagotavlja zdrav način življenja, udobje in dolgoročne prihranke
Dom je tam, kjer se počutimo prijetno in varno. To je prostor, kjer se lahko sprostimo, odmislimo vsakodnevne tegobe in zadihamo s... Beri dalje »
Otroška soba v mansardi
03.04.2018 ob 18:21:19
Otroška soba v mansardi
Marsikdo reče kaj pa je takega narediti otroško sobo v mansardi. Glavno je, da sobo okrasimo z nekaj junaki iz risank in to je to. Je res, da je to... Beri dalje »