Nepremičnine > Nakup, prodaja in pravna vprašanja
metuljček kamnik

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
metuljček kamnik
#1
Pozdravljeni,

rad bi stopil v kontakt s kupci stanovanj metuljčka v Kamniku, predvsem me zanimajo vaše izkušnje glede sprememb, če ste jih delali v stanovanju.
#2
Pozdravljen,

jaz sem delal spremembe tlorisa, parketa, keramike,... Edino pri keramiki so dali mal nerealno ceno, tako da sem potem vzel njihovo, na ostalo pa nimam pripomb.
#3
tud moja prijateljica je kupila stanovanje v Metuljčku in lahko ti samo rečem, da so bili obupni, k je hotela zamenjati ploščice. Ok, vse se da... Ampak cena je bila pa taka, da je obup. :evil: :evil: Res.. Mislim, ne vem kaj se grejo,. Mislim - ne me za besedo držat - da je rekla, da bo mogla plačati cca. 1000 €, ker bo pač dala druge ploščice. (ne samo, da bo nove ploščice itak mogla kupit in doplačat glede na prejšnje, tolk pride zamenjava).. Ne vem sicer kakšen strošek je to, ampak ok - oni že vedo.. :x :x Aja, pa še to: nove in stare ploščice so iste velikosti, nobenih mozaikov.. :twisted: :twisted:
#4
Smo delali spremembe tlorisa in menjali keramiko.
Cena polaganja nove keramke je res skrajno oderuška (40 EUR/m2). Delajo po principu - sami ste hoteli spremembe, zdej pa plačajte.

Najbolj grozna oseba na CMC pa je Sabina, vsi ostali so zelo v redu. Do naju se je obnašala slabše kot prodajalke v Mercatorju. Ne vem, kako imajo lahko takšno osebo za koordinacijo, ko pa je totalno nesposobna.

Predlagam, da naredimo svoj forum po vzorcu, ki ga imajo stanovalci na perovem (http://kamnik-perovo.mojforum.si/).

lp,
#5
nama so najbolj zaračunal parket, čist nad tržno ceno...

se pa strinjam z luno15, da bi bilo fajn kakšen forum odpret.
#6
:? :? :? :?
Kdor dobro seje - dobro tudi žanje. No običajno je tako ...
#7
:? :? :? :?
Kdor dobro seje - dobro tudi žanje. No običajno je tako ...
#8
Pozdravljeni!

Tudi midva s fantom sva nova bodoča lastnika stanovanja v Metuljčku in sva podobno kot še približno 80% vseh kupcev uveljavljala kar nekaj sprememb.

Najprej glede Sabine. V bistvu je čisto prijetna punca. Dejstvo je, da imajo grozno gužvo, ker nikakor niso pričakovali, da bodo imeli toliko sprememb. Tudi sama sem se ničkolikokrat jezila, ker je ali nisem dobila ali pa je trajalo in trajalo preden je prišlo do kakšnega napredka. Sem pa šla na podpis obeh predračunov sprememb osebno k njej in sva se marsikaj pogovorili in razjasnili nejasnosti.

Glede predračunov sprememb moram reč, da so bili, kot je omenil OXYGEN, korektni, je pa res, da so določene stvari malce dražje kot sem sama pričakovala da bodo. Polaganje keramike, ki ni bila iz njihovega izbora, je bila res kar draga, vendar mi je Sabina pojasnila, da je to zato, ker kermaičar dražje zaračuna, če mora polagati drugo kermaiko?! Kaj pa vem, tu ne morem nič Wink:

Moram pa priznat, da sva že kar velikokrat bila na samem gradbišču ter v stanovanju, saj je tako dosti lažje videti, kako res napredujejo ter ali so spremembe upoštevane kot je bilo dogovorjeno.
#9
:? :? :? :?
Kdor dobro seje - dobro tudi žanje. No običajno je tako ...
#10
Tudi midva sva pred 14 dnevni spraševala, če bodo kakšne zamude (rok vselitve imava konec septembra), vendar so tako na CMC kot na Metropoli rekli, da gre vse po načrtu ter da ne pričakujejo zamud.

Keramika v najini kopalnici je bila položena šele ta vikend (ker naj bi Merkur zamujal z dobavo). Kdaj bo parket ne vem.... Vem pa da delajo s polno paro, tudi ob nedeljah.

Drugače sva pa tudi midva dosti v stanovanju. Tako da se tiste napake, ki jih opaziva, sproti popravijo (in dejansko se - pohvala CMCju!).
#11
Živjo!

Zamuda za tiste, ki imajo vselitveni rok konec septembra bo baje 3 tedne. Tako da bo na žalost treba še malce počakat z vselitvijo.

Je pa res, da so na gradbišču zelo pridni in delajo ves čas in se trudijo, da bi bilo vse pravočasno nareto, jim je pa za spremembo malce preglavic delala vročina in ne zimski mraz.
#12
očitno je najina informacija že zastarela... :oops:
#13
Takole pa imam čisto "sveže" informacije in dopis pred sabo, ki pravi, da se rok izročitve stanovanj podaljša za 30 dni iz treh priročnih razlogv. No mislim, da do konca leta bomo pa že vseljeni Wink.
#14
v mengšu rima zamuja 11 mesecev.
sedaj so trije razlogi, potem bodo drugi trije, pa tretji trije, potem pa šele penali. da se ne bi kdo preveč veselil
#15
:? :? :? :?
Kdor dobro seje - dobro tudi žanje. No običajno je tako ...


Skok na forum:
Zadnje novice

Predstavljamo vse montažne hiše na slovenskem trgu
08.06.2021 ob 07:28:05
Predstavljamo vse montažne hiše na slovenskem trgu
Odločitev za nov dom je ena najpomembnejših v življenju. Zato je potrebno, da izberemo dobro in kakovostno hišo, ki nam bo... Beri dalje »
Potrebujete stanovanjski kredit? Naredite si informativni izračun.
02.06.2021 ob 13:07:02
Potrebujete stanovanjski kredit? Naredite si informativni izračun.
V življenju so stvari pogosto nepredvidljive. Velikokrat nas presenetijo dogodki, ki so vezani na večjo, neobičajno porabo finančnih... Beri dalje »