Splošno > O cenah materiala in storitev
Finalizacija mansarde

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Finalizacija mansarde
#1
Potrebujem izvajalca za finalizacijo mansarde, stropov 120 m2. Potrebno je bandažiranje, kotanje komplet površine in brušenje ter beljenje stropa 2x Jupol classic in prehodi med stropom in steno z akril kitom. Iščem izvajalca za kvaliteten izdelek.
#2
Potrebuješ enega ali štiri izvajalce? :lol: (glede na število odprtih tem)
#3
Verjetno lahko moderator izbriše odvečne teme. Potrebujem le enega dobrega izvajalca
#4
Nič slabonamernega - dobro bi bilo še napisati lokacijo ter rok izvedbe, da če se kakšen izvajalec najde, da se ne bo glih vozil čez pol Slovenijo. Ter kakšen kontakt seveda.

P.S.: Za kvalitetnega izvajalca bolj priporočam, da povprašate kolege/sorodnike/prijatelje/sodelavce, kdo ima s kom kakšne izkušnje. Za omenjena dela se najbrž v vsakem kraju najdejo "mojstrji", četudi je manjši kraj. Vsi, ki iščejo delo preko foruma (vsaj v trenutni porasti gospodarstva - beri "norišnica na vseh področjih"), se jih je za pazit - vsaj večine.

Lep večer še naprej!
#5
+1
Ampak nekateri še vedno mislijo, da je dobrega izvajalca dobit enako kot naročat disk iz mimovrste Smile Usedeš se za comp., malo preveriš cene in vzameš najcenejšega... Saj drugega ti potem itak ne preostane, ker referenc na tak način ne boš dobil. Morda pa celo rata.
#6
Ali lahko vsaj izvem, kakšna je realna cena za kvalitetno izvedeno opisano delo? Hvala.
#7
Z izolacijo ali brez? Če da, s kakšno in koliko debelo? Brez teh podatkov ne moreš dobiti odgovora.
#8
Izolacija narejena,prav tako parna ovira in plošče kvalitetno izvedeno. Torej še enkrat: potrebno je bandažirati stike, prekitati komplet, brusiti in dvakrat veliki Jupol classic ter z akril kitom obdelati spoje stropa in stene
#9
2-4 eur m2 za spoje, 4-6eur kitanje z brusenjem, 2-3eur beljenje. Akrilc mam 2eur/m v glavi od nekje (kar se je meni zdelo vedno velik). Jasno, cena na zalost ne odraza kvalitete majstra...

Belilo se bo samo strop? Zascita tal?
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
#10
(9.6.2019 ob 18:53)damjan.kunc Napisal: Potrebujem izvajalca za finalizacijo mansarde, stropov 120 m2. Potrebno je bandažiranje, kotanje komplet površine in brušenje ter beljenje stropa 2x Jupol classic in prehodi med stropom in steno z akril kitom. Iščem izvajalca za kvaliteten izdelek.

Pozdravljeni. Verjetno ste ze nasli izvajalca ce se pa slucajno niste pa zelo priporocam SGR inzeniring d.o.o. delajo zelo kvalitetno. Njihov kontakt ce bi vas zanimalo.. 040 344 350


Skok na forum:
Zadnje novice

Enostavni nasveti za selitev
01.07.2019 ob 16:40:47
Enostavni nasveti za selitev
To bo mačji kašelj v primerjavi z iskanjem in nakupom stanovanja, sem si mislila o selitvi. Že tako nimamo veliko stvari, pa še... Beri dalje »
Premierno na ogled nova vzorčna hiša podjetja Lumar
21.05.2019 ob 10:54:40
Premierno na ogled nova vzorčna hiša podjetja Lumar
V podjetju Lumar v soboto, 25. maja 2019, med 10.00 in 16.00, pripravljajo nov dan odprtih vrat. Tokrat bodo v Dragomlju premierno predstavili svojo... Beri dalje »
Lumar Terra-R 131 - na ogled Lumarjeva hiša za vrhunsko bivanje na enem nivoju
05.04.2019 ob 08:55:11
Lumar Terra-R 131 - na ogled Lumarjeva hiša za vrhunsko bivanje na enem nivoju
V podjetju Lumar, v soboto, 13. aprila 2019, med 10. in 16. uro, pripravljajo dan odprtih vrat na vrhunsko zasnovani pritlični hiši Terra-R 131.... Beri dalje »
Se je na stenah ali v kotih vašega stanovanja pojavila plesen?
14.03.2019 ob 12:15:28
Se je na stenah ali v kotih vašega stanovanja pojavila plesen?
Plesen je največkrat posledica nepravilno izdelanega gradbenega detajla, kjer na mestih s pomanjkljivo toplotno zaščito prihaja do kondenzacijske... Beri dalje »