Splošno > O cenah materiala in storitev
Finalizacija mansarde

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Finalizacija mansarde
#1
Potrebujem izvajalca za finalizacijo mansarde, stropov 120 m2. Potrebno je bandažiranje, kotanje komplet površine in brušenje ter beljenje stropa 2x Jupol classic in prehodi med stropom in steno z akril kitom. Iščem izvajalca za kvaliteten izdelek.
#2
Potrebuješ enega ali štiri izvajalce? :lol: (glede na število odprtih tem)
#3
Verjetno lahko moderator izbriše odvečne teme. Potrebujem le enega dobrega izvajalca
#4
Nič slabonamernega - dobro bi bilo še napisati lokacijo ter rok izvedbe, da če se kakšen izvajalec najde, da se ne bo glih vozil čez pol Slovenijo. Ter kakšen kontakt seveda.

P.S.: Za kvalitetnega izvajalca bolj priporočam, da povprašate kolege/sorodnike/prijatelje/sodelavce, kdo ima s kom kakšne izkušnje. Za omenjena dela se najbrž v vsakem kraju najdejo "mojstrji", četudi je manjši kraj. Vsi, ki iščejo delo preko foruma (vsaj v trenutni porasti gospodarstva - beri "norišnica na vseh področjih"), se jih je za pazit - vsaj večine.

Lep večer še naprej!
#5
+1
Ampak nekateri še vedno mislijo, da je dobrega izvajalca dobit enako kot naročat disk iz mimovrste Smile Usedeš se za comp., malo preveriš cene in vzameš najcenejšega... Saj drugega ti potem itak ne preostane, ker referenc na tak način ne boš dobil. Morda pa celo rata.
#6
Ali lahko vsaj izvem, kakšna je realna cena za kvalitetno izvedeno opisano delo? Hvala.
#7
Z izolacijo ali brez? Če da, s kakšno in koliko debelo? Brez teh podatkov ne moreš dobiti odgovora.
#8
Izolacija narejena,prav tako parna ovira in plošče kvalitetno izvedeno. Torej še enkrat: potrebno je bandažirati stike, prekitati komplet, brusiti in dvakrat veliki Jupol classic ter z akril kitom obdelati spoje stropa in stene
#9
2-4 eur m2 za spoje, 4-6eur kitanje z brusenjem, 2-3eur beljenje. Akrilc mam 2eur/m v glavi od nekje (kar se je meni zdelo vedno velik). Jasno, cena na zalost ne odraza kvalitete majstra...

Belilo se bo samo strop? Zascita tal?
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
#10
(9.6.2019 ob 18:53)damjan.kunc Napisal: Potrebujem izvajalca za finalizacijo mansarde, stropov 120 m2. Potrebno je bandažiranje, kotanje komplet površine in brušenje ter beljenje stropa 2x Jupol classic in prehodi med stropom in steno z akril kitom. Iščem izvajalca za kvaliteten izdelek.

Pozdravljeni. Verjetno ste ze nasli izvajalca ce se pa slucajno niste pa zelo priporocam SGR inzeniring d.o.o. delajo zelo kvalitetno. Njihov kontakt ce bi vas zanimalo.. 040 344 350


Skok na forum:
Zadnje novice

Kaminski kotel TOBY H - ogrevajte se drugače
18.09.2019 ob 09:37:06
Kaminski kotel TOBY H - ogrevajte se drugače
Poletja je nedvomno konec, jesenski hlad je že tu in zimski mraz se tudi nezadržno bliža. Za priprave na kurilno sezono ni več prav veliko časa,... Beri dalje »
Enostavni nasveti za selitev
01.07.2019 ob 16:40:47
Enostavni nasveti za selitev
To bo mačji kašelj v primerjavi z iskanjem in nakupom stanovanja, sem si mislila o selitvi. Že tako nimamo veliko stvari, pa še... Beri dalje »
Do nižjih cen gradbenega materiala kar preko spleta
03.01.2019 ob 17:17:26
Do nižjih cen gradbenega materiala kar preko spleta
Zaradi napihnjenih cen na nepremičninskem in gradbenem trgu že nekaj časa odlašate s prenovo svojega doma? Potem imamo za vas odlično novico –... Beri dalje »
Na ogled skoraj nič-energijska hiša Lumar Primus-E 137
17.11.2018 ob 15:08:18
Na ogled skoraj nič-energijska hiša Lumar Primus-E 137
V podjetju Lumar v soboto 24. novembra, med 10.00 in 16.00 uro, pripravljajo nov dan odprtih vrat. Tokrat bo na ogled šest let vseljena skoraj... Beri dalje »