Opremljanje doma > Ostalo
Klančina v stanovanju

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Klančina v stanovanju
#1
Pozdravljeni,

ali mi lahko kdo sporoči kje bi lahko kupil kakšno gumirano klančino, široko in globoko cca 50 cm, in visoko cca 3 cm ? Potreboval bi za robotski sesalnik, da bi lahko prehajal iz enega prostora v drug. Nastavitev kakšnih knjig in podobno mi ne pride v poštev... ali kdo na forumu to izdeluje ali mogoče ve kje bi lahko to kupil za zmerno ceno ... mere so lahko tudi drugačne, samo da je višina cca 3 do 4 cm... Hvala vsem za morebitno pomoč. Lep pozdrav.
#2
Vzames desko in pooblas?

Samo ne pozabi na ograjco!
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
#3
Da,vendar bi rad kupil kaksno gumirano zadevo ali kovinsko ker nimam hoblica,da bi sam to ustvarjal... Hvala vseen za predlog...
#4
Mogoče kaj takega: [Slika: rampe-di-fiksne_f.jpg]
[Slika: pod_gumiran_plosce_750x300x3mm__2_1_1.jpg]
#5
Ja,vendar manjse....imas kako varianto?
#6
in to boš dal v stanovanje? Zaradi sesalca?
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
#7
Ženska ima problem za vsako rešitev.

Sem moral :-)
#8
Tako klancino ,da jo dam not in odmaknem ko je ne rabim...torej enkrat na mesec jo dam tja potem pa odstranim...
#9
a ni lažje ono kanglo dvignit 1x na mesec?
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
#10
Ne vem kako je drugje ampak pri nas se sesalec sprehodi na par dni povsod...da bi ga spuščal enkrat mesečno, potem ne rabim robota.
#11
jeromeD Napisal:Ja,vendar manjse....imas kako varianto?
Saj odrežeš gumo po želji, ali tudi noža nimaš?
#12
jeromeD
A tišlerja, da ti skozi oblmašino spusti tisto dilco, nimaš nobenega v bližini? Pa če mu šesterčka kupiš, ti bo naredil še eno za "rezervo".
#13
s partnerjem sva se 28.4. preselila v novo stanovanje, ki sva ga kak teden prej kupila na pamet ne vem točnega datuma. 24.4. sem rodila, tako je urejanje stanovanja potekalo bolj počasi. V roku slabih dveh tednov, kar smo živeli v stanovanju, se nam je spodnja soseda pritožila, da ji zamaka na stropu v kopalnici pod našo kopalnico, ker sva imela delavce že naročene, saj smo kopalnico že tako mislili prenoviti vendar smo to malo preložili, saj sem predčasno rodila, smo jo pomirili, da se bo pravkar prenovilo kopalnico, čeprav sva bila seveda presenečena, da kopalnica zamaka, saj je bila stara komaj 5let, a vseeno.

Prejšnji ponedeljek sva se vrnila iz LJ, kjer smo živeli, ko se je kopalnica popravljala 14dni, torej smo v stanovanju živeli dober mesec ter že popravili kopalnico.

Ta vikend pa nas je ustavila na hodniku ter živčno ogovarjala, da je treba njen strop popraviti, saj je na njemu flek, pa njene cevi in flek na zunanji strani bloka, torej na fasadi, kjer je še moker flek sicer je tak flek tudi nad nami, torej ni samo nam puščalo, ampak tudi zgornjim sosedom.

Soseda zahteva, da ji najdemo delavce na stropu ima les, ki je rahlo moker, da snamejo les, prenovijo cevi itd.,...zakaj cevi? saj v enem mesecu oz. manj, se ne morejo uničiti cevi?

Zanima naju, kaj je najina odgovornost. Nekako ne verjameva, da se je vse to zgodilo v roku enega meseca oz. manj - torej takoj, ko smo se vselili. Sva dolžna sama najti delavce? verjetno zavarovalnega cenilca stanovanje sva zavarovala, saj sva vzela kredit in je bil to pogoj, sva dolžna popravljati škodo, ki je nastala preden sva kupila stanovanje če se tako izkaže? Ženska zahteva, da se to uredi še ta mesec, partner dela cele dneve, jaz imam majhnega dojenčka. V primeru, da je najina dolžnost popraviti pri njej nastalo škodo, kako dolgo lahko to traja? Mi se še nismo dobro vselili, potekajo še dela, hkrati partnerja skoraj nikoli ni doma, tako da to ne bo od danes na jutri, kot si želi upokojena gospa, ki se odpravlja na vikend ter hoče, da se ji vmes vse to uredi.

Ali lahko zahtevava, da vse sama uredi, nama pa izstavi račun?

Hvala in lep pozdrav
#14
@Maxfer: vajina soseda lahko zahteva karkoli, samo vama ni treba kar skakati, da jo zadovoljita! Ničesar ne počnita na lastno pest, če mislita koristiti zavarovanje, ampak naj vama vajin zavarovalni agent pošlje svojega cenilca in poglejte, kaj se dogaja. Če se ugotovi, da zamakanje spodaj izhaja od vas, bo zavarovalnica urejala s sosedo, če je kaj drugega, pač nič.

L.p., Kloko


Skok na forum:
Zadnje novice

Zemeljski plin – udoben, varčen, varen in ugoden
11.10.2019 ob 09:01:30
Zemeljski plin – udoben, varčen, varen in ugoden
Zemeljski plin je vsestransko uporaben energent – v gospodinjstvu ga tako uporabljamo za ogrevanje prostorov, pripravo tople... Beri dalje »
Lumar - na ogled hiši dveh generacij
09.10.2019 ob 11:03:14
Lumar - na ogled hiši dveh generacij
V podjetju Lumar v soboto 12. oktobra med 10.00 in 16.00 uro pripravljajo nov dan odprtih vrat. Tokrat bodo predstavili hiši, ki sta... Beri dalje »
Odločitev, ki zagotavlja zdrav način življenja, udobje in dolgoročne prihranke
07.10.2019 ob 07:59:04
Odločitev, ki zagotavlja zdrav način življenja, udobje in dolgoročne prihranke
Dom je tam, kjer se počutimo prijetno in varno. To je prostor, kjer se lahko sprostimo, odmislimo vsakodnevne tegobe in zadihamo s... Beri dalje »
Otroška soba v mansardi
03.04.2018 ob 18:21:19
Otroška soba v mansardi
Marsikdo reče kaj pa je takega narediti otroško sobo v mansardi. Glavno je, da sobo okrasimo z nekaj junaki iz risank in to je to. Je res, da je to... Beri dalje »