Splošno > Sam svoj mojster
Krona za vrtalni stroj

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Krona za vrtalni stroj
#31
Prav nobeden te ni označil, za neumnega, če ne, bi bil trenutno stacioniran na naši sosednji PB. Pač vsaka šola nekaj stane....Naj te slaba skušnja ne odvrne od cilja....in to je tudi namen foruma .... Big Grin
#32
Ne bo odvrnila od cilja.
#33
Ne se sekirat. Si pač na začetku svoje kariere nabavljanja raznoraznega orodja. Včasih se zgodi, da kdaj kupiš kakšno orodje, ki ga uporabiš enkrat ali celo nikoli.
#34
Aokorn, še dobro, da se boš učil na svoje stroške. Želeli smo ti pomagati, a nič... Stvar je v tem, da ne razumem, zakaj ne razumeš. Ali je vzrok neznanje ali zgolj navadna trma, si boš moral sam odgovoriti. Kaj je res, smo ti odgovorili profesionalci, iz lastnih (iz svojega žepa plačanih) izkušenj. Ostane le še štorija o ledu in oslu...
#35
Si pač plačal znesek 3,4 potence v primerjavi z mojo naivnostjo, katero sem odplačal pred dvema letoma. Pič...n dim. :wink: Me pa pri prebiranju foruma skeli, kakšen koeficient NEH sem zaradi poplačila naivnosti popušil.....pa vseeno, naprošam kolega o zaključku štorije o ledu....in pisočem oslu 8)
#36
V tolažbo: nisi edini. Vsi imamo nek led, pa oslovska ušesa. Tistim, ki hočemo dobro, pa itak ne prime...
#37
aokorn Napisal:Živjo,
pred časom sem kupil kroni za vrtanje v steno fi 60 in fi 80. Vpenjalnik je prirejen za SDS plus vpenjalne glave vrtalnika. Ker sem kupil nov vrtalnik, ki nima SDS plus vpenjalne glave, ampak ima običajno hitro vpenjalno glavo, me zanima, če lahko krono prilagodim, da bo ustrezala novi vpenjalni glavi? Če se tega ne da narediti, kroni z vpenjalnikom prodam. Uporabljena je bil samo enkrat fi 80 krona na siporexu!

LpA
Če v osnovi zanemarimo, da nimaš primernega stroja...

Kakšen navoj je na kronah?
Ko boš vedel kakšen navoj rabiš, boš znal poiskat pravi adapter. In ugotovil, da se cenovno ne izplača.

Tukaj imaš podobno kvalitetni set, ki ima oba.
https://www.amazon.de/dp/B000ORT3XE


Skok na forum:
Zadnje novice

Zdaj je pravi čas za najem kredita
25.11.2021 ob 14:17:40
Zdaj je pravi čas za najem kredita
Vašim sanjam o novem domu dajemo priložnost Izkoristite izjemno ugodne obrestne mere in pridobite najboljšo... Beri dalje »
S hranilnikom do nižjih stroškov v podjetjih
24.11.2021 ob 07:30:41
S hranilnikom do nižjih stroškov v podjetjih
V Oslu, svetovni prestolnici e-mobilnosti, je že vsak tretji avtomobil električni in e-avtobusi izrivajo tiste, ki imajo motorje z... Beri dalje »
Si tudi vi želite na svoje?
22.10.2021 ob 12:31:47
Si tudi vi želite na svoje?
Banka s posluhom za mlade in mlade družine je lahko vaš najboljši zaveznik pri reševanju stanovanjskega problema.... Beri dalje »
NLB Stanovanjski kredit | Podarimo 100x 3 mesečne obroke
17.09.2021 ob 12:00:26
NLB Stanovanjski kredit | Podarimo 100x 3 mesečne obroke
Tvoja priložnost veselju dati nov naslov Pridite v NLB na posvet k strokovnjaku za kredite ali nas pokličite prek video... Beri dalje »
ENOSTAVNO DO PONUDBE ZA KREDIT. Oddajte povpraševanje več bankam naenkrat.
02.06.2021 ob 13:07:02
ENOSTAVNO DO PONUDBE ZA KREDIT. Oddajte povpraševanje več bankam naenkrat.
V življenju so stvari pogosto nepredvidljive. Velikokrat nas presenetijo dogodki, ki so vezani na večjo, neobičajno porabo finančnih... Beri dalje »