Splošno > Sam svoj mojster
Krona za vrtalni stroj

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Krona za vrtalni stroj
#31
Prav nobeden te ni označil, za neumnega, če ne, bi bil trenutno stacioniran na naši sosednji PB. Pač vsaka šola nekaj stane....Naj te slaba skušnja ne odvrne od cilja....in to je tudi namen foruma .... Big Grin
#32
Ne bo odvrnila od cilja.
#33
Ne se sekirat. Si pač na začetku svoje kariere nabavljanja raznoraznega orodja. Včasih se zgodi, da kdaj kupiš kakšno orodje, ki ga uporabiš enkrat ali celo nikoli.
#34
Aokorn, še dobro, da se boš učil na svoje stroške. Želeli smo ti pomagati, a nič... Stvar je v tem, da ne razumem, zakaj ne razumeš. Ali je vzrok neznanje ali zgolj navadna trma, si boš moral sam odgovoriti. Kaj je res, smo ti odgovorili profesionalci, iz lastnih (iz svojega žepa plačanih) izkušenj. Ostane le še štorija o ledu in oslu...
#35
Si pač plačal znesek 3,4 potence v primerjavi z mojo naivnostjo, katero sem odplačal pred dvema letoma. Pič...n dim. :wink: Me pa pri prebiranju foruma skeli, kakšen koeficient NEH sem zaradi poplačila naivnosti popušil.....pa vseeno, naprošam kolega o zaključku štorije o ledu....in pisočem oslu 8)
#36
V tolažbo: nisi edini. Vsi imamo nek led, pa oslovska ušesa. Tistim, ki hočemo dobro, pa itak ne prime...
#37
aokorn Napisal:Živjo,
pred časom sem kupil kroni za vrtanje v steno fi 60 in fi 80. Vpenjalnik je prirejen za SDS plus vpenjalne glave vrtalnika. Ker sem kupil nov vrtalnik, ki nima SDS plus vpenjalne glave, ampak ima običajno hitro vpenjalno glavo, me zanima, če lahko krono prilagodim, da bo ustrezala novi vpenjalni glavi? Če se tega ne da narediti, kroni z vpenjalnikom prodam. Uporabljena je bil samo enkrat fi 80 krona na siporexu!

LpA
Če v osnovi zanemarimo, da nimaš primernega stroja...

Kakšen navoj je na kronah?
Ko boš vedel kakšen navoj rabiš, boš znal poiskat pravi adapter. In ugotovil, da se cenovno ne izplača.

Tukaj imaš podobno kvalitetni set, ki ima oba.
https://www.amazon.de/dp/B000ORT3XE


Skok na forum:
Zadnje novice