Gradnja in obnova > Energijski viri
Kotel na polena ABC delta

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kotel na polena ABC delta
#1
Pozdravljeni,
zanimajo me izkušnje z kotlom ABC delta novejše izvedbe, ki imajo že tretja vratca in če je kdo iz gorenjskega konca, da bi ga prišel pogledat. Prav tako me zanimajo izkušnje z kotlom Etiks biomatik up, ki ima tudi že tretje vratca. Centrometalov kotel biotec-l sem že pogledal pri uporabnikih in so bili vsi zadovoljni, zato bi rad videl še ostala dva, da bi se lažje odločil za nakup. Hvala za odgovore
#2
Imaš tu kar precej o tem kotlu.

http://www.podsvojostreho.net/forum/view...=7&t=60243
#3
Hvala za link. Piše veliko o tem kotlu in po prebranem ima kar nekaj pomanjkljivosti. Rad bi videl delovanje v živo kotla ABC delta in Etiks biomatik.
#4
Ali res nima nobeden teh dveh kotlov na Gorenjskem?
#5
Verjetno so, samo tukaj na forumu niso aktivni.
#6
Ima ga moja sestrična, samo ne želi nobenih obiskov in publicitete. Ker jih je mojster naučil pravilnega kurjenja, težav ni, so zadovoljni že vrsto let.
#7
Jaz sem se zanimal za točno ta kotel, že pridobil ponudbo za montažo, potem pa pride mojster iz waltisa in me prepriča, da naj kupim kotel na pelete. Zmontirajo kotel vse lepo in prav ampak kotel ne dela nititi en teden skupaj. Pride servis nekaj zamenja, zdaj pa bo....ni šans...vse so že zamenjali od elektronike, kotel se ustavlja, skratka tok sem se nategnu, da mi še zdaj ni jasno.
Pa lep pozdrav
#8
Etiksov kotel še brez tretjih vratc sem sedaj videl pri nekom, pa mi je gospod razložil kakšne težave je imel s tem kotlom, se definitivno nebi odločil zanj. Novejši kotel mogoče nima takšnih težav, ampak je možakar rekel, če bi še enkrat izbiral bi izbral centrometal.
#9
cimprman, sicer mi purgarji niso najbolj všeč, ampak po mojem nimaš kaj zgrešit. Čeprav za pametnega pečik...ca, tudi zgornji v naslovu teme, kotel ni od muh ....lahko te prevaga oziroma premami samo cena...odvisno od provizije monterju.... :roll: ..Dandanašnji srednje cenovni pirolizni kotli imajo še med uporabno dobo polno dodatnih stroškov :roll: , sam bi izbral najenostavnejšega s poceni "rezervnimi predvsem potrošnimi" deli... :wink: .

Upam, da si prepoznal point tudi 8Jani5,, osebno me dandanes brez referenc ne prepriča niti bog glede na tvojo žalostno skušnjo. :roll: ..
#10
Najbolj žalostno je to, da se pri vseh omenjenih proizvajalcih to dogaja že več let, le veselo kupujte še naprej...


Skok na forum:
Zadnje novice

Enostavni nasveti za selitev
01.07.2019 ob 16:40:47
Enostavni nasveti za selitev
To bo mačji kašelj v primerjavi z iskanjem in nakupom stanovanja, sem si mislila o selitvi. Že tako nimamo veliko stvari, pa še... Beri dalje »
Premierno na ogled nova vzorčna hiša podjetja Lumar
21.05.2019 ob 10:54:40
Premierno na ogled nova vzorčna hiša podjetja Lumar
V podjetju Lumar v soboto, 25. maja 2019, med 10.00 in 16.00, pripravljajo nov dan odprtih vrat. Tokrat bodo v Dragomlju premierno predstavili svojo... Beri dalje »
Lumar Terra-R 131 - na ogled Lumarjeva hiša za vrhunsko bivanje na enem nivoju
05.04.2019 ob 08:55:11
Lumar Terra-R 131 - na ogled Lumarjeva hiša za vrhunsko bivanje na enem nivoju
V podjetju Lumar, v soboto, 13. aprila 2019, med 10. in 16. uro, pripravljajo dan odprtih vrat na vrhunsko zasnovani pritlični hiši Terra-R 131.... Beri dalje »
Se je na stenah ali v kotih vašega stanovanja pojavila plesen?
14.03.2019 ob 12:15:28
Se je na stenah ali v kotih vašega stanovanja pojavila plesen?
Plesen je največkrat posledica nepravilno izdelanega gradbenega detajla, kjer na mestih s pomanjkljivo toplotno zaščito prihaja do kondenzacijske... Beri dalje »