Opremljanje doma > Kuhinjska oprema
Priklop elektrike ,pečica Elektrobregent

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Priklop elektrike ,pečica Elektrobregent
#1
Kako se priklopi kabel na pečico ,da bo steklokeramična plošča tudi delala.
#2
Natanko tako, kot je narisano v priključni dozi. In čisto nič drugače. To bi bil odgovor na tvoje vprašanje, kakor si ga pač zastavil. Ko bi povedal kaj več, npr. gre za štedilnik z vgrajeno pečico in steklokeramično ploščo, priklop se nahaja..., pa morda navedel model stroja, ki ga priključuješ, bi dobil pravilen odgovor takoj. Ker pa manjka kak konkreten podatek pa se do takrat lahko le ugiba o načinu priklopa.
#3
Glede na postavljeno vprasanje je najboljsi odgovor da tako, da poklice innekaj malega placa nekomu, ki ve kaj dela. Iz postavljenrga vpradanja je precej jasno, da Stanko80 ni ravno domac z elektriko in ravno priklopi, kjer je v igri velik tok (pecica, indukcija ...) so lahko kriticni, ce je spoj slab.
#4
A si "dežurni"?
#5
Verjetno gre za izdelek podjetja Elektra Bregenz. V navodilih piše, naj priklop izvede strokovnjak...


Skok na forum:
Zadnje novice

Vaša streha pušča?
21.10.2019 ob 07:14:34
Vaša streha pušča?
V določenih primerih vam lahko pri popravilu strehe pomaga vaše zavarovanje doma. Ste ugotovili, da vaša streha... Beri dalje »
Lumar - na ogled hiši dveh generacij
09.10.2019 ob 11:03:14
Lumar - na ogled hiši dveh generacij
V podjetju Lumar v soboto 12. oktobra med 10.00 in 16.00 uro pripravljajo nov dan odprtih vrat. Tokrat bodo predstavili hiši, ki sta... Beri dalje »
Odločitev, ki zagotavlja zdrav način življenja, udobje in dolgoročne prihranke
07.10.2019 ob 07:59:04
Odločitev, ki zagotavlja zdrav način življenja, udobje in dolgoročne prihranke
Dom je tam, kjer se počutimo prijetno in varno. To je prostor, kjer se lahko sprostimo, odmislimo vsakodnevne tegobe in zadihamo s... Beri dalje »
Otroška soba v mansardi
03.04.2018 ob 18:21:19
Otroška soba v mansardi
Marsikdo reče kaj pa je takega narediti otroško sobo v mansardi. Glavno je, da sobo okrasimo z nekaj junaki iz risank in to je to. Je res, da je to... Beri dalje »