Opremljanje doma > Kopalniška oprema
Kopalniški umivalnik - izlivni ventil

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kopalniški umivalnik - izlivni ventil
#1
Pozdravljeni,

imam kopalniški keramični umivalnik v katerega bi moral zmontirat izlivni ventil. Žal je odprtina v umivalniku za izliv tanjša in je izlivni ventil ne stisne (slika).

Obstaja kakšen distančnik ali kako se to reši?

Hvala za odgovore.


Priložene datoteke
.jpg   DSC_4087.JPG (Velikost: 113,61 KB / Prenosi: 901)
#2
Ravno prejšnji vikend sem montiral keramični umivalnik od kolpasan, ko sem kupil pipo je bil prav takšen sifon zraven kot ga imaš, priporočam da si ogledaš še za drugim sifonom kateri so ponavadi pakirani v kompletu dobro preglej, jih imajo ogromno vrst.
Je pa res jaz tega sifona ki ga imaš nisem mogel montirati ker je imel umivalnik nek svoj dodaten distančnik kateri ima funkcijo izliva zgoraj, seveda pa potem potrebuješ DALJŠI vijak katerega sem pridobil iz nekega drugega paketa od sifona.... Malo je treba kombinirat pa pade skupaj.

Glede na to da ima ta tvoj sifon brez vijaka zgoraj, bi jaz kar lepo kupil komplet drug sifon brez te palice zadaj.. in takega da ga lahko z vrha privijačiš in zatesniš.
#3
Ta sifon sem dobil poleg pipe amak ga nisem mogel uporabit. Jaz nekih distancnikov nisem nasel, zato sem kupil drug sifon (click clack), ki pa ima daljsi navoj.
#4
Se mi je kar zdelo, ker ni vedno nujno ali lahko uporabiš del ki ga dobiš poleg pipe, vedno ali najbolje če drugače ne gre, še posebej ker ni vse komplet kupiš drug sifon "komplet"
Ja in najbolje tako, važno da si rešil zadevo če sem te prav razumel Wink
#5
pri zunanjem delu poreži navoj in odtočno cev privij na navoj notranjega dela. malo pomeri če bo šlo. pa obvezno silikon na konus s spodnje in zgornje strani.


Skok na forum:
Zadnje novice

Enostavni nasveti za selitev
01.07.2019 ob 16:40:47
Enostavni nasveti za selitev
To bo mačji kašelj v primerjavi z iskanjem in nakupom stanovanja, sem si mislila o selitvi. Že tako nimamo veliko stvari, pa še... Beri dalje »
Premierno na ogled nova vzorčna hiša podjetja Lumar
21.05.2019 ob 10:54:40
Premierno na ogled nova vzorčna hiša podjetja Lumar
V podjetju Lumar v soboto, 25. maja 2019, med 10.00 in 16.00, pripravljajo nov dan odprtih vrat. Tokrat bodo v Dragomlju premierno predstavili svojo... Beri dalje »
Lumar Terra-R 131 - na ogled Lumarjeva hiša za vrhunsko bivanje na enem nivoju
05.04.2019 ob 08:55:11
Lumar Terra-R 131 - na ogled Lumarjeva hiša za vrhunsko bivanje na enem nivoju
V podjetju Lumar, v soboto, 13. aprila 2019, med 10. in 16. uro, pripravljajo dan odprtih vrat na vrhunsko zasnovani pritlični hiši Terra-R 131.... Beri dalje »
Se je na stenah ali v kotih vašega stanovanja pojavila plesen?
14.03.2019 ob 12:15:28
Se je na stenah ali v kotih vašega stanovanja pojavila plesen?
Plesen je največkrat posledica nepravilno izdelanega gradbenega detajla, kjer na mestih s pomanjkljivo toplotno zaščito prihaja do kondenzacijske... Beri dalje »