Opremljanje doma > Pohištvo
Kitanje pohištva

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kitanje pohištva
#1
Zanima me, če je običajna praksa, da mizar po montaži manjše poškodbe na pohištvu iz iverala zakita s silikonskim kitom enake barve. Je to nekaj, kar počno takorekoč vsi in ne morem drugega pričakovati pri pohištvu iz iverala, ali je to praksa samo pri šalabajzarjih?

Pa obstaja vsaj kakšno bolj ustrezno korekcijsko sredstvo za sanacijo manjših poškodb v iveralu, če že pride do njih?
#2
Lahko zakita, druga možnost je da poškodovan del zamenja.
#3
Še pred sestavo pohištva mora mizar poškodovane dele narediti na novo. Pocarju tega ni treba in uporabi kit ali voske ali pusti kar tako.
#4
Pri meni je tudi na par mestih zakitano. Vendar je to izkljucno na notranjih straneh polic oz. podobnih mestih, kjer tudi nesanirane poskodbe ne bi opazil ce ne bi vedel da je tam. Jebiga, pri transportu in montazi toliko in toliko kosov pohistva se zgodi, da kaj pade, se kam udari itd.. Mene te malenkosti ne motijo in mi ni bilo vredno zaradi tega zganjati dramo.

Fronte, vidne povrsine ipd. pa seveda ne bi nikoli pustil kitati, temvec bi zahteval menjavo. Ce smo povsem natancni, lahko pa seveda kot stranka zahtevas, da je po zadnjem trenutku finalne montaze vse v celoti neposkodovano in nepopravljeno. Dokler se je pohistva dotikal samo tislar seveda Smile
#5
Natanko tako. Meni se ni dalo natančno pisati.


Skok na forum:
Zadnje novice

Vaša streha pušča?
21.10.2019 ob 07:14:34
Vaša streha pušča?
V določenih primerih vam lahko pri popravilu strehe pomaga vaše zavarovanje doma. Ste ugotovili, da vaša streha... Beri dalje »
Lumar - na ogled hiši dveh generacij
09.10.2019 ob 11:03:14
Lumar - na ogled hiši dveh generacij
V podjetju Lumar v soboto 12. oktobra med 10.00 in 16.00 uro pripravljajo nov dan odprtih vrat. Tokrat bodo predstavili hiši, ki sta... Beri dalje »
Odločitev, ki zagotavlja zdrav način življenja, udobje in dolgoročne prihranke
07.10.2019 ob 07:59:04
Odločitev, ki zagotavlja zdrav način življenja, udobje in dolgoročne prihranke
Dom je tam, kjer se počutimo prijetno in varno. To je prostor, kjer se lahko sprostimo, odmislimo vsakodnevne tegobe in zadihamo s... Beri dalje »
Otroška soba v mansardi
03.04.2018 ob 18:21:19
Otroška soba v mansardi
Marsikdo reče kaj pa je takega narediti otroško sobo v mansardi. Glavno je, da sobo okrasimo z nekaj junaki iz risank in to je to. Je res, da je to... Beri dalje »