24.12.2018 ob 12:18
Resnica boli.
IR paneli
|
24.12.2018 ob 12:18
Resnica boli.
25.12.2018 ob 18:09
Ma kakšna resnica!
Resnica je da si amater na spletu in ne znaš prepoznat nekoga ki prodaja in nekoga ki rad deli svoje izkušnje, ki bodo mogoče še komu prišle prav.
25.12.2018 ob 18:19
Škoda, ker je zgolj en podatek ''Sojuz''a, pa nula od NASE. Čeprav sem od Arbajterja pričakoval vsaj paket barve, v reklamne namene …; vsaj tko se je bralo.... :lol: :mrgreen:
25.12.2018 ob 19:07
Imaš vse polno stvari, katere imajo super lastnosti. Kaneš nekaj kapljiv v tank z gorivom pa je poraba tako za polovico manjša na 100 km. Daš neko napravo v vtičnico, pa prihraniš vsaj polovico elektrike. Daš neki premaz na steno, pa ti izgube padejo globoko v minus...
Vse te stvari imajo zagotovljen finančni izplen. Z malo muke prodajalci izpulijo lepe denarce iz žepov naivnih ovc.
25.12.2018 ob 19:56
Bohinc:
beri, da ne bo ravno nula od NASE...in se še na drugi strani vage znajde nekaj. https://www.nasa.gov/sites/default/file ... erogel.pdf Je pa v življenju dostikrat tako, da se od takih vrhunskih "vesoljskih" tehnologij ("Soyuz-ovih" oziroma Roskozmosovih, Nasinih, Jaxinih, Esinih pa še katerih) pojavi dosti takih, ki se kasneje v pridu uporabijo tudi v navadnem življenju. Ko in če cena "nekoliko" pade. Barva sama pri tem ne igra neke bistvene vloge, pravijo, da cekini bolj.
26.12.2018 ob 01:53
Ma svaka vam čast... :roll: prav simpatično zabavni ste :?
Na zadnje ko sem bil tukaj so moderatorji še delali Če se slučajno kakšen pojavi bi ga prosil, da izbriše tiste moje reklame in usreči tele modele zgoraj.
Kako se vam zdi tale zadeva -> https://dostava.hofer.si/MARMONY/Infrard...e/p/377362
? Rabil bi samo za v kopalnico pozimi (urco, dve), ko se gredo mulci umivat, da je malo bolj toplo notri. Želel bi, da se takoj po prižigu občuti toplo (kar naj bi bilo pri IR panelih..), samo tu je pa gor marmor. Se mora ta marmor najprej segret preden bo zadeva začela "gret"? (9.9.2020 ob 09:13)Jaco P. Napisal: Želel bi, da se takoj po prižigu občuti toplo (kar naj bi bilo pri IR panelih..), samo tu je pa gor marmor. aha..piše v navodilih: "Vaš infrardeči grelnik marmony je sestavljen iz približno 2 cm debelega domačega jurskega marmorja, v katerega je vgrajenih 13.400 mm grelnih prevodnikov. Naprava potrebuje nekaj časa, da približno 22 kg masivne kamnine segreje. Odvisno od temperature okolice, približno 30 minut, dokler ni dosežena optimalna »delovna temperatura«. Ta toplota, shranjena v marmornati grelni plošči, vam je na voljo kot čas naknadnega ogrevanja po izklopu grelne plošče."
9.9.2020 ob 10:19
Mnenje? Kupi kalorifer. Tam se dejansko takoj po vklopu čuti toploto.
9.9.2020 ob 10:31
Za kopalnico boš težko našel boljšo rešitev
9.9.2020 ob 11:08
9.9.2020 ob 11:17
Malce poišči, dobiš tudi v raznih dizajnerskih rešitvah.
Kamniti radiator je v nekaterih okoljih res lepši, vedi pa, da traja precej časa predno začne greti, pa še sama grelna moč je relativno nizka in boš moral vklopiti vsaj 2h prej, da bo učinek. Kopalnica je pač specifičen prostor kjer je želeno, da se temperatura čuti čim prej, za kar pa potrebuješ moč in direktno sevanje.
9.9.2020 ob 11:29
Se priporočam za kakšne estetske pa da imajo še normalno ceno po možnosti dvomestno.
Sonce naj sveti vsak dan!
(9.9.2020 ob 11:08)Jaco P. Napisal:(9.9.2020 ob 10:31)sassapo Napisal: Za kopalnico boš težko našel boljšo rešitev ... tudi meni. Kalorifer pa potegneš iz omare, ko ga rabiš, pa potem spet pospraviš. Mi pa nekaj ni jasno: zakaj rabiš ti to med kurilno sezono? Takrat mora biti kopalnica tako ali tako topla. Take zadeve pridejo prav med prehodnim obdobjem, ko se še ne kuri. Tak vsaj jaz razmišljam. (9.9.2020 ob 11:38)csamo001 Napisal: Mi pa nekaj ni jasno: zakaj rabiš ti to med kurilno sezono? Takrat mora biti kopalnica tako ali tako topla. Take zadeve pridejo prav med prehodnim obdobjem, ko se še ne kuri. Tak vsaj jaz razmišljam. Jah, kopalnica je na severni strani, pa je na občutek bolj hladno - sej ni mrzlo, samo bi pa lahko bilo bolj toplo za tamale predvsem. Meni je ok. Imam talno pa ravno do tam je najdaljša linija. Nisem uspel še čisto pogruntat koliko druge pretoke zapret, da bo v kopalnici malo bolj toplo. Če dam pa bolj vroče, je pa drugje prevroče pa spet ni ok.
Ne vem, če je ravno dizajnerski, ima pa takojšen izpih toplega zraka. Je na steni (ne v omari) in dovolj varno stran od vode. Naš je nevtralno sive barve.
https://www.ceneje.si/Izdelek/3309682/ne...bele-barve |
|