Kar naredi dom > Zabavna elektronika
Iphone 7

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iphone 7
#31
@arbajter
Ce te zanima imam ze kako leto zapakiranega HP Elite X3, ti ga prodam za bagatelo. To je bil najvišje pozicioniran, najzmogljivejši in najdražji Windows phone. Se mi zdi da sem ob izidu odštel okoli tisočaka. Poleg je docking, kabli in razna ohišja. Skatla je ogromna.

Sent from my MIX 3 using Tapatalk
#32
Žal, ne bo šlo. Ni združljiv z preostalimi jajci, ki so ostala pri XL-ki. Continuum, wifi: tipkovnica, miš, monitor...
Tudi jaz sem za XL-ko odcolal jurja (pa še krepko preko - za tisti continuum, brezžično tipkovnico, miš...). Drugače pa spet - ista jajca oboje. Je pa res da sta to (bila) tazadnja (the great) Win telefona. Lumia je sicer v celi kopici občutno hitrejša od HPja, tudi foto ima mnogo boljši. Pa vseeno centimeter manjša ter leto starejša. Kar je imel HP boljše, je edinole spomin, ampak glede na to, da je pri 32GB zasedenega komaj polovica, je vsaka večja (visoka) številka spomina brezpredmetna. Ima pa XL-ka za delo na terenu, ko potrebuješ zgolj le še prvi dostopni monitor, eno večjo prednost. Telefon se (ko ne "vidi" miške) spremeni v touch pad, flikneš ga pod dlan in lahko delaš dalje kot doma, brez razlike. Pri njej pogrešam le še modem za nanjo priključeni kak računalnik in dostop le tega na net, podobno, kot so to imeli rešeno komunikatorji Nokia E90. Stroj od telefona. Ker pa tele novotarije vseeno ne zmorejo vsega, kar zmorejo klasične PC kište, se ob nekih izpadih interneta še vedno znajde na računalnik priključena E90.
Sicer pa mi je kolega danes zrihtal tole:
https://www.ebay.de/itm/253668573977
Je že naročena in plačana. Nova, zapakirana.
#33
Imam tudi 950XL z usnjenim pokrovckom... Na HP sem šel zaradi vodotesnosti in boljšega procesorja+spomina+ekrana, poleg pa sem še privzeto dobil dock za continiuum. Fotkic pa je slabsi, 920 je bila tu boljša od XL.

Bi ti oboje dal za ceno tele na ebay. Boljših telefonov nisem se imel. Sta pa oba, zaradi ukinitve podpore, takorekoč čez noč postala podstavka. Zaradi aplikacij sem se bil prisiljen vrniti na Android, pa mi še vedno ni všeč...

Kakorkoli, lepo je srečati se nekoga (nas je res malo) ki mu je Windows Phone všeč. Naj ti lepo sluzi.

Sent from my MIX 3 using Tapatalk
#34
Tudi 920 se mi valja po mizi. Še vedno delujoča. Za njen foto pa nebi upal dati roke v ogenj, da poseka 950tko. Kvečjemu 950tka presega tega, ki je na Note9. Na 950XL pa sta bili edini naloženi aplikaciji Stellarium ter Autocad, pa še ti dve licenčni. Vse preostalo (nenujno) je šlo v glavnem dol že prvi teden. Winsi na telefonu so bili zakon zadeva. Škoda ker se je zaključilo, kot se je.

[Slika: 920-950xl.jpg]


Skok na forum:
Zadnje novice

Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »