Objave: 5
Teme: 1
Ocena:
0
Pozdravljeni,
zanima me, če se je kdo od vas že lotil čiščenja fasade (odstranjevanje pack, nastalih zaradi alg in plesni), ter če lahko, prosim, podate kakšne napotke za to delo?
Poskusili smo z visokotlačnim čistilcem, vendar brez uspeha. Malo smo se bali tudi, da je zaradi pritiska vode iz čistilca ne bi poškodovali. Verjetno bo potrebno uporabiti čistilo za čiščenje fasad, oziroma nekaj, kar bo delovalo.
Hvala za vsakršno pomoč in namig za uspešno čiščenje ter lep pozdrav.
Objave: 951
Teme: 38
Ocena:
0
Smo o tem že debatirali.
Vtipkaj v iskalnik madeži na fasadi in algicid.
Objave: 7854
Teme: 18
Ocena:
-189
Odpraviti je treba razlog, sicer je bolje, da si kupiš kar Cloxfabrko. Pri nas smo posekali eno "sveto" jablano, ko je sonce posijalo na plesniv del fasade, je bilo težav konec.
Objave: 1905
Teme: 8
Ocena:
0
Jutro je pravkar postalo znosnejše, ker tale od @aleš.h pa zmaga "Če je površina večja, kupiš več Cloxa" A tako to gre? :shock:
P.S. pa ne se prosim razburjat, vem kaj si želel povedat.
Ampak zabavno je pa vseeno! :D
Ocena:
0
Oh kadotr, a jaz naj pa sonce prestavim na S?
Objave: 1905
Teme: 8
Ocena:
0
@lartep, NE prestavljat sonca :!: Ker potem boš imela pa problem na južni strani :wink:
Objave: 180
Teme: 68
Ocena:
0
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ocena:
0
To je tipična oblika madežev.
Na naši fasadi so se pojavili po cca 12 letih.
Na barvi se nam nič ne pozna....svetlo rumena.
Ocena:
0
@lartep napisali ste, da se vam na fasadi nič ne pozna - ste tudi vi očistili fasado s Clox-om, ali čem drugim?
Ocena:
0
Prosim poišči moje pisanje v eni od starih tem. Sem podrobno pisala o tem.
Ocena:
0
@lartep Ok, našla. Se pravi uspešen je bil Jubov algicid, neuspešen Webrov. Ste po špricanju z Jubovim algicidom fasado očistili tudi z visokotlačnim čistilcem? Zanima me še, koliko časa je nato fasada ostala čista? Hvala.