Opremljanje doma > Ostalo
LED paneli in LED trakovi

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LED paneli in LED trakovi
#1
Živjo,

ker sem v fazi kupovanja luči za opremo hiše, bi rad našel ustrezne LED trakove s pripadajočimi dodatki (senzor, napajalnik ...) in LED panele.

Prosim za izkušnje, kje ste kupivali te stvari. Ne želim naročati na ebayu ipd., ker bi rad kupil pri nas (ja ok, bom preplačal maržo, vse je kitajsko vem, ne žačenjajmo te teme prosim), da se potem ne zafrkavam rpeveč z eventulenimi plačili, poleg tega pa bom vzel preko električarja na firmo.

Panele kupujem v stilu spodnje povezave, zaenkrat se nagibam k V-TAC. Imam že enega na testu in se obnese super zaenkrat:

https://v-tac.eu/led-lights-menu/led-mi ... etail.html

Zdaj pa iščem še ustrezne led trakove za osvetlitev kuhinjskega pulta, kopalnice ...

Prosim za kak komentar, kje ste to kupovali, koliko vas je prišel 1m (profil, trak, napajalnik, senzor)

Ima kdo izkušnjo s podjetjem Greenlight?
Pri njih namreč nameravam vzeti zgoraj omenjene luči, imajo pa tudi led trakove:

http://greenlight.si/led-trakovi-in-pribor?limit=100


Hvala!
#2
V-Tac prodaja ledstar in remis...greenlight pomoje ne.
Za trakove pa poglej pri LedX ali Marchiolu, napajalnik pa naj bo od MeanWell
#3
Mislim da ima greenlight.si tudi nekaj od vtac. Imam pa dobre izkušnje z njimi, vse nepravilnosti odpravljene brez tezav, vse zamenjajo če jw kaj narobe ...
#4
Greenlight ni nič slaba stvar. Z Marchiolom je tako: nekaj svetil imajo na zalogi, neki dve leti so ob prenovi trgovine naredili tudi razstavni salonček z led svetili. Česar pa nimajo pa naročijo. Tudi izven njihovega prodajnega programa. Poleg V-taca je dobra izbira še Lab in Eglo. Oboje poznajo na Letališki (Marchiol). Tudi kak rabat si lahko "običajni smrtniki" izborijo.
Drugi lep razstavni salon svetil je Interlux na Zvezni ulici, samo kolikor mi je poznano prodajajo le pravnim subjektom.
#5
Greenlight ima v-tac ja, zagotov. Imam njihov primerek doma.

Tudi do mene so izredno korektni in če imate tudi ostali ok izkušnje, potem super.

Eglo pa imam tudi dobavitelja, bom vzel nekaj tudi njihovega.

Hvala za nasvete!
#6
arbajter Napisal:Greenlight ni nič slaba stvar. Z Marchiolom je tako: nekaj svetil imajo na zalogi, neki dve leti so ob prenovi trgovine naredili tudi razstavni salonček z led svetili. Česar pa nimajo pa naročijo. Tudi izven njihovega prodajnega programa. Poleg V-taca je dobra izbira še Lab in Eglo. Oboje poznajo na Letališki (Marchiol). Tudi kak rabat si lahko "običajni smrtniki" izborijo.
Drugi lep razstavni salon svetil je Interlux na Zvezni ulici, samo kolikor mi je poznano prodajajo le pravnim subjektom.

Arbajter, so led paneli od Greenlight ok (hrvaški - Teslight)?
#7
Podobno, kot bi vprašal - če v elektronskem sklopu ni kitajca , ko veš da je (povsod).
Koliko so v redu? Zaenkrat še nisem slišal za koga, ki bi pljunil na njih. Lahko razumeš tudi kot: nisem slišal, da bi crknil. Je pa to nizkocenovnik, to upam, je jasno. Sam ne nabavljam teh reči. Si ne upam. Oziroma na izrecno željo investitorja in brez moje garancije.
#8
Kaj bi lahko bilo narobe z tem trakom
[Slika: 280x280_croppped_eebc26343b0d63ade24c37481997b142.jpg]
#9
Nič, fora pač.
#10
Kakšna fora? To je moj posnetek...
#11
Nekako sumim na napajalnik, ali kako? Je za 80cm trak,14,4w/m, dovolj 0,85A, 20w napajalnik?
Ali je stikalo, trak?
#12
Oprosti, sem mislil da ne gre za realno stvar.
Lahko je v okvari tako stikalo kot napjalnik. Izgleda, kot da se nabija in prazni nek kondenzator. Pri meni sta pri novi podpultni LED liniji odpovedala oba, tako da mi ju je dobavitelj v garanciji zamenjal. Me je pa za signalno lučko vptrašal, če jo potrebujem in me opozoril, da so z njimi precejkrat težave in da jo odsvetuje. Na moje soglasje jo je odstranil in zadeva že kakšno leto funkcionira brez problema. Mislim, pa da je pri tebi problem napajalnik.
#13
Je pa sam trak oz. stikalo dimmable. 
Napajalnik je pa tale, piše da ni dimmable
https://www.meanwell-web.com/en-gb/ac-dc...pv--20--24


Skok na forum:
Zadnje novice