Splošno > Sam svoj mojster
Nakup hobi kombinirke

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nakup hobi kombinirke
#1
Zanimam se za nakup kombinirke za les cwm 150,ali mogoče kdo ima kaksne izkusnje z tem strojem?
#2
Za kakšno delo jo misliš uporabljati?
#3
Mal dnarja , mal muske. Pri orodju se to še kako pokaže. Drugače pa Robland izdeluje kar kvalitetne hobi stroje, nekaj ima tud Italijanski scm, Čehi tudi niso več slabi (Premzl MB), Japonci so tudi ok, na daleč bi pa naredil ovinek okrog Kinezov in podobno. Vse je pa odvisno, kaj hočeš od stroja, kaj boš delal na njemu, koliko imaš prostora, bi imel poleg še frezer, bočno vrtalko, krožno žago, itd. In pa, kolikšen je budžet. Moraš pa vedeti, da na takih hobi strojih površinska obdelava in natančnost ne bo ista kot na profi.
#4
Uporaba bolj kot ne hobi,omejen sem s prostorom rad pa bi vsaj krožno žago in pravnalka+debelinka.Cenovno tam do 2000 eur
#5
Za 2 jurja bi mogoče dobil kaj rabljenega, recimo na bolhi se včasih kaj pojavi, včasih ima lestroj iz Trzina, tudi totus v Logatcu. Nekaj ima tudi Metabo, ampak to so pa res tiste male mašince. ponavadi enofazne, jih pa lahko tudi pospraviš kam v kot.


Skok na forum:
Zadnje novice

Enostavni nasveti za selitev
01.07.2019 ob 16:40:47
Enostavni nasveti za selitev
To bo mačji kašelj v primerjavi z iskanjem in nakupom stanovanja, sem si mislila o selitvi. Že tako nimamo veliko stvari, pa še... Beri dalje »
Do nižjih cen gradbenega materiala kar preko spleta
03.01.2019 ob 17:17:26
Do nižjih cen gradbenega materiala kar preko spleta
Zaradi napihnjenih cen na nepremičninskem in gradbenem trgu že nekaj časa odlašate s prenovo svojega doma? Potem imamo za vas odlično novico –... Beri dalje »
Na ogled skoraj nič-energijska hiša Lumar Primus-E 137
17.11.2018 ob 15:08:18
Na ogled skoraj nič-energijska hiša Lumar Primus-E 137
V podjetju Lumar v soboto 24. novembra, med 10.00 in 16.00 uro, pripravljajo nov dan odprtih vrat. Tokrat bo na ogled šest let vseljena skoraj... Beri dalje »
Inovativnost v službi varčevanja z energijo in nižanja stroškov
26.10.2018 ob 09:59:22
Inovativnost v službi varčevanja z energijo in nižanja stroškov
Gonilna sila industrije ogrevanja, prezračevanja in klimatizacije (HVAC) je razvoj okolju prijaznih izdelkov z izjemnimi zmogljivostmi in uporabniku... Beri dalje »