Splošno > Sam svoj mojster
Nakup hobi kombinirke

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nakup hobi kombinirke
#1
Zanimam se za nakup kombinirke za les cwm 150,ali mogoče kdo ima kaksne izkusnje z tem strojem?
#2
Za kakšno delo jo misliš uporabljati?
#3
Mal dnarja , mal muske. Pri orodju se to še kako pokaže. Drugače pa Robland izdeluje kar kvalitetne hobi stroje, nekaj ima tud Italijanski scm, Čehi tudi niso več slabi (Premzl MB), Japonci so tudi ok, na daleč bi pa naredil ovinek okrog Kinezov in podobno. Vse je pa odvisno, kaj hočeš od stroja, kaj boš delal na njemu, koliko imaš prostora, bi imel poleg še frezer, bočno vrtalko, krožno žago, itd. In pa, kolikšen je budžet. Moraš pa vedeti, da na takih hobi strojih površinska obdelava in natančnost ne bo ista kot na profi.
#4
Uporaba bolj kot ne hobi,omejen sem s prostorom rad pa bi vsaj krožno žago in pravnalka+debelinka.Cenovno tam do 2000 eur
#5
Za 2 jurja bi mogoče dobil kaj rabljenega, recimo na bolhi se včasih kaj pojavi, včasih ima lestroj iz Trzina, tudi totus v Logatcu. Nekaj ima tudi Metabo, ampak to so pa res tiste male mašince. ponavadi enofazne, jih pa lahko tudi pospraviš kam v kot.


Skok na forum:
Zadnje novice

V Slovenj Gradcu na ogled individualna hiša Lumar
19.11.2019 ob 12:03:06
V Slovenj Gradcu na ogled individualna hiša Lumar
V podjetju Lumar v soboto 23. novembra, med 10.00 in 16.00 uro, pripravljajo dan odprtih vrat individualne hiše Lumar, katere... Beri dalje »
V radiatorju šumi
07.11.2019 ob 12:28:59
V radiatorju šumi
Svetujemo, kako pravilno odzračiti radiator in rešiti še ostale nevšečnosti z ogrevanjem.   Okvare... Beri dalje »
Vaša streha pušča?
21.10.2019 ob 07:14:34
Vaša streha pušča?
V določenih primerih vam lahko pri popravilu strehe pomaga vaše zavarovanje doma. Ste ugotovili, da vaša streha... Beri dalje »
Vsestranska delovna oblačila za urejen in profesionalen izgled zaposlenih
23.01.2018 ob 11:35:41
Vsestranska delovna oblačila za urejen in profesionalen izgled zaposlenih
Podjetja s(m)o ljudje, zato je zelo pomembno, da se na delovnem mestu počutimo dobro, saj današnji sodoben in hiter tempo življenja narekuje, da... Beri dalje »