Splošno > Sam svoj mojster
Nakup hobi kombinirke

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nakup hobi kombinirke
#1
Zanimam se za nakup kombinirke za les cwm 150,ali mogoče kdo ima kaksne izkusnje z tem strojem?
#2
Za kakšno delo jo misliš uporabljati?
#3
Mal dnarja , mal muske. Pri orodju se to še kako pokaže. Drugače pa Robland izdeluje kar kvalitetne hobi stroje, nekaj ima tud Italijanski scm, Čehi tudi niso več slabi (Premzl MB), Japonci so tudi ok, na daleč bi pa naredil ovinek okrog Kinezov in podobno. Vse je pa odvisno, kaj hočeš od stroja, kaj boš delal na njemu, koliko imaš prostora, bi imel poleg še frezer, bočno vrtalko, krožno žago, itd. In pa, kolikšen je budžet. Moraš pa vedeti, da na takih hobi strojih površinska obdelava in natančnost ne bo ista kot na profi.
#4
Uporaba bolj kot ne hobi,omejen sem s prostorom rad pa bi vsaj krožno žago in pravnalka+debelinka.Cenovno tam do 2000 eur
#5
Za 2 jurja bi mogoče dobil kaj rabljenega, recimo na bolhi se včasih kaj pojavi, včasih ima lestroj iz Trzina, tudi totus v Logatcu. Nekaj ima tudi Metabo, ampak to so pa res tiste male mašince. ponavadi enofazne, jih pa lahko tudi pospraviš kam v kot.


Skok na forum:
Zadnje novice

Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »