Objave: 24
Teme: 0
Ocena:
0
Dve leti deluje 24/7. Poraba je 3,5 evra na mesec.Investicija 2300 evrov komplet prezračevanje.
Še enkrat bi se odločil za rekuperacijo.
Objave: 124
Teme: 53
Ocena:
0
Mi smo dali rekuperacijo. Plačali 5000 evrov. Letošnjo zimo še nismo odprli okna. Vredna vsakega evra.
Objave: 226
Teme: 37
Ocena:
1
Torej je glavni razlog ta, da se ljudem ne ljubi odpirati oken? In da je v hiši vedno svež zrak?
Ocena:
0
Jaz bi rekel da ja. Sicer ni problem v odpiranju oken, bolj je problem v tem, da se tega ne spomniš delat dvakrat do trikrat na dan. In če imaš v mansardi zgolj strešna okna, po možnosti še na manj dostopnih mestih, je to, da jih ne rabiš odpirat, precej fajn.
Objave: 1892
Teme: 11
Ocena:
4
Ne smemo pozabiti, da je to predvsem naprava za zajebavanje kurjačev in kmetov.
Javnokoritni prašiči si to nameščajo, ker so preleni, da bi si skipali okno.
Objave: 4002
Teme: 3
Ocena:
26
Šalo na stran ampak...v čem je pa potem point imeti navadna okna za odpiranje v hišah z rekuperacijo? Je ja precej cenejše in še lepši izgled imeti fiksna okna, tudi svetlobe je precej več.
Ocena:
0
Se strinjam. Pri nas so bila okna že notri, tako da na to nismo mogli vplivati. Paše pa poleti ponoči tudi kdaj odpret okno.
Objave: 4002
Teme: 3
Ocena:
26
Ja glede čiščenja oken je odvisno kako je hiša zastavljena. Pri meni so vsa okna od zunaj normalno dosegljiva za čiščenje, pa imam le tri fiksna. Glede na trenutno stanje imam rekuperacijo pri sebi še izvedljivo za vgradnjo, tako da še premišljujem o vsem skupaj.
Objave: 546
Teme: 10
Ocena:
2
Največja prednost zame je ponoči, spiš v svežem zraku brez da bi te ledeno pihalo po betici. Me nima da bi sredi noči odpiral, zapiral ali pripiral okna, da bi spal v svežem zraku. Sem pač malo čuden, ker ne maram ledeno mrzle spalnice.