Gradnja in obnova > Energijski viri
Gen-i akcije

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gen-i akcije
#1
Ker vidim, da je ena druga tema popolnoma zasmetena z balastom, odpiram novo temo, kjer bi se objavile akcije, ki jih ima Gen-i.

Vsak, ki ga to zanima, naj se prijavi na spremljanje teme in tako bo sproti obveščen o akciji in jo tako ne bo spregledal.

Torej, ko nekdo opazi akcijo na Gen-i, naj jo tu objavi.

Brez komentiranja, smetenja, blatenja, kaj je cenej in kaj ni, in bla bla bla Smile
Po moje bo marsikdo vesel take teme.

Hvala
#2
Trenutno je v teku "Akcija "Poceni plin in Poceni elektrika za nove kupce", do 15. februarja. Če se pa dobro pogledal, pa je samo za nove naročnike

http://www.pocenielektrika.si/za-dom/ce ... ove-kupce/
#3
Morda pa imajo tudi kakšni drugi ponudniki akcijo, naj za vsako firmo novo temo odpremo?

To je brez veze, bolje bi bilo, da bi bila ena skupna tema AKCIJE EL. PONUDNIKOV za vse.

Tudi jaz sem na Gen-i pa to ne pomeni, da bom vedno.
#4
http://www.pocenielektrika.si/za-dom/ce ... tje-20181/

Če je komu ceneje ali ne, pa naj si sam preveri....
#5
Slaba, neugodna ponudba......Glede na eno izpred enega leta.
#6
sporočilo od včeraj:
*************************
leto je naokoli in akcija »Zamenjaj in prihrani pri električni energiji #2« se izteka. Ugodnih cen za električno energijo ste pri GEN-I lahko deležni še naprej. Vabimo vas, da na naši spletni strani http://www.pocenielektrika.si spremljate aktualno ponudbo, med drugim vam bo v obdobju od 23. 8. do 31. 8. 2018 na voljo akcija »Poceni elektrika - poletje 2018/2«.

Če se za pristop h kateri od akcijskih ponudb ne boste odločili, vam bomo električno energijo za vaše merilno mesto dobavljali po ceni iz našega Rednega cenika električne energije za gospodinjske odjemalce:

Cenik velja od 1. 10. 2017 dalje ....................................... (se nadaljuje s cenami)
#7
vugavo Napisal:Slaba, neugodna ponudba......Glede na eno izpred enega leta.
Pa dandanašnjo ponudbo konkurence? Za kako obdobje, vezava...!?
ZPS na svojih straneh je podala cene nekaterih, katere so dražje (če nisem kaj spregledal?). ECE , ki ni naveden, ma dokaj podobno ceno (akciji gen),vendar le do konca leta, da namamijo kupce (tudi po domovih :roll: ), nato te kači z vezavo dražja...Torej gen-ova niti ni slaba!
Glede na zadnji prispevek, ter pregled cenikov in ''naslovov'' in cen akcij iz preteklosti, zna bit nasledja odtenek ugodnejša :mrgreen:
#8
Vugavo, sem tudi jaz prečekiral druge ponudnike. Še vedno je Gen I najugodnejši. Novo akcijo čakam, od 1.8. bodo računali po polni tarifi.
#9
po moje sem iz ZPSjevega tabele povzela. najbokj poceni naj bi zdajle kaki mesec nazaj bil petrol, s tistimi nekimi svojimi pikami in ne vem kaj vse, tako da sem preč pogledala. za brez vezave in brez ne vem kaj, samo sprememba ponudnika imam zabeleženega kot ECE z 0,05797+ ddv (VT) in 0,03477+ddv(MT). imam pa geni do konca leta ta poceni tarife potem pa tole spet malo pregledam.
#10
Trenutno sem na že dober mesec na rednem ceniku, pri poletni porabi je tko vseeno. Do zime bo pa že kak ok paket, da bo za vzeti.
#11
Tudi za plin lahko obveščamo...
#12
Kadotr. Mislim da je 1.9. Mejni datum
#13
pohorc Napisal:Trenutno je v teku "Akcija "Poceni plin in Poceni elektrika za nove kupce", do 15. februarja. Če se pa dobro pogledal, pa je samo za nove naročnike
/


Kdo pa se smatra kot nov naročnik?

Ker danes lahko grem h konkurenci, čez 3 mesece pa pridem nazaj na Gen-i. Ali se v takem primeru šteješ kot nov naročnik?
#14
Pri elektriki mislim da ja, pri TK pa ne
#15
:mrgreen:


Skok na forum:
Zadnje novice

Enostavni nasveti za selitev
01.07.2019 ob 16:40:47
Enostavni nasveti za selitev
To bo mačji kašelj v primerjavi z iskanjem in nakupom stanovanja, sem si mislila o selitvi. Že tako nimamo veliko stvari, pa še... Beri dalje »
Premierno na ogled nova vzorčna hiša podjetja Lumar
21.05.2019 ob 10:54:40
Premierno na ogled nova vzorčna hiša podjetja Lumar
V podjetju Lumar v soboto, 25. maja 2019, med 10.00 in 16.00, pripravljajo nov dan odprtih vrat. Tokrat bodo v Dragomlju premierno predstavili svojo... Beri dalje »
Lumar Terra-R 131 - na ogled Lumarjeva hiša za vrhunsko bivanje na enem nivoju
05.04.2019 ob 08:55:11
Lumar Terra-R 131 - na ogled Lumarjeva hiša za vrhunsko bivanje na enem nivoju
V podjetju Lumar, v soboto, 13. aprila 2019, med 10. in 16. uro, pripravljajo dan odprtih vrat na vrhunsko zasnovani pritlični hiši Terra-R 131.... Beri dalje »
Se je na stenah ali v kotih vašega stanovanja pojavila plesen?
14.03.2019 ob 12:15:28
Se je na stenah ali v kotih vašega stanovanja pojavila plesen?
Plesen je največkrat posledica nepravilno izdelanega gradbenega detajla, kjer na mestih s pomanjkljivo toplotno zaščito prihaja do kondenzacijske... Beri dalje »