popravila pardon sam serješ
Na tem forumu kraljujejo bedasta vprašanja in nabijanja v visokem procentu, če prištejem še turbo lenobe, ki se jim ne ljubi uporabljat brskalnika,
da bi dobil odgovor na svoje vprašanje, ki je bilo premleto najmanj !!! 1x in ga raje postavijo še enkrat!
je ta skupni odstotek blizu 90%
Dobro forum kot forum torej, če je mašila 90% potem se lahko VERJETNO !? tudi kdo zgrozi nad temi 90% ali pač ne ?? 8)
A smo zdaj vsi fini, pravoverni in da ne pozabim politično korektni ? :mrgreen:
Recimo jaz PSS spremljam tudi namesto jerry springer showa priznam.. zabavno in dostikrat imam v glavi wtf?

hock:

hock: :lol:
Nazaj na nevarno "flexarco" da počastimo izumitelja torej firmo Flex gmbh
Drži zadeva ni nedolžna samo wtf !!??
Jaz sem pri ca 16 dobil v roke ta velikega hudiča brez počasnega zagona nekateri vedo kaj to pomen me je bilo zdravo strah edin nasvet je bil drži hudiča in ne zvijaj plošče samo
veš kaj popravilo na domu je šlo brez foruma (no ja jih še ni bilo) in brez youtuba (ja ga še tudi ni bilo) sem pa namesto youtuba malo prej gledal od daleč kako režejo in to je bil moj youtube tako enih 15 minut filma v živo
Osnova vsega pri flexu (in vsem ostalem) je common sense (tujka je bolj fency) ali zdrava kmečka pamet, ki danes IZGINJA in ta forum v 90% to potrjuje :!: