Gradnja in obnova > Montažni sistemi in les
Montažne hiše NorgesHus

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Montažne hiše NorgesHus
#1
Pozdravljeni,
A je morda kdo že naročal pri Estonskem ponudniku montažnih hiš NordesHus?
http://skandinavske-hiske.si/
Dobrodošla bi bila kakršnakoli izkušnja.
#2
Izkušenj ne, mi je pa zanimivo razdelan informativni cenik (konfigurator) vsake hiše, kjer lahko dodajaš stvari in sproti spremljaš spremembo cene. Koristi lahko tudi investitorjem ostalih tipov gradnj, ko si delajo kalkulacije.
#3
Fantocci Napisal:Izkušenj ne, mi je pa zanimivo razdelan informativni cenik (konfigurator) vsake hiše, kjer lahko dodajaš stvari in sproti spremljaš spremembo cene. Koristi lahko tudi investitorjem ostalih tipov gradnj, ko si delajo kalkulacije.
Tako je, zelo atraktivno in tudi cenovno ugodno. Preko maila so mi razložili, da postavke vključujejo tudi montažo. Zato me zanima, če je to pristna stvar.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk
#4
Zgleda ugodno. Nič pa ne piše glede izolativnosti zunanje stene in če imajo samo en tip al lahko dodajaš centimetre, ala pasiv, nizko energijsko ipd.
#5
Lepo piše da si lahko zmišljuješ. Skelet je 20cm, priporočajo še 5cm noter (inšalacijska ravnina), lahko obkljukaš še 4cm agepana (al karkoli že imajo) v konfiguratorju ali pa dogovoriš za več. Od skeleta naprej pač dodajaš po želji/dogovoru.
#6
Ali že stoji kakšna njihova hiša v Sloveniji?
Vrata in okna so od podjetja Štajerles. Pozne kdo?
#7
S Štajerlesom sem že sodeloval, moja izkušnja je da so ok, zanesljivi, korektni...
#8
U tole je pa res zanimivo, a ve kdo kje stoji kakšna njihova, da gremo pogledat?
#9
Mislim, da so lani imeli dan odprtih vrat. Z avtobusom so zainteresirane stranke (cena je bila 60.-EUR) peljali nekam v Italijo na ogled njihove hiše.
Tako se posla ne dela. Na tistem trgu, ki ga želiš osvojiti, pač postaviš prvih nekaj hiš z izgubo, samo da najdeš stranke, ki so pripravljene imeti tvojo hišo. Ko imaš nekaj referenčnih hiš, pa lahko začneš graditi posel.
Jasno, štimati mora kvaliteta in imeti moraš zaupanje v svoj izdelek.
#10
Ja, to je minus.
#11
supaFlaj, a ste se odločili potem za Norgeshus? mene tudi mikajo, pa iščem izkušnje z njimi...
#12
Nisem se odločil, trenutno sem spet z odločitvami nazaj pri montažnih hišah in bom malo bolje preveril tudi njih.
#13
@supaflaj, saj me nič ne briga, ampak eno leto kasneje, ti pa še vedno ne veš kakšno hišo bi imel? Confusedhock:

Kakšen imaš pa časovni okvir za vselitev? 10 let? 8)
#14
N hitro malo googlal, imam ravno cas Smile
Mogoce je samo sodelovanje med dvema firmama, ampak hmm... Jaz bi bil previden pri nekih genericnih produktih, ce ni povsem jasno kdo dela, kdo dobavlja, kdo kasira, kdo profitira in kdo garantira Smile

https://skandinavske-hiske.si/ponudba-m ... sa-larisa/
"Podjetje Norgeshus d.o.o. je zastopnik montažnih hiš Norgeshus s proizvodnjo v estonskem Tallinnu, kjer so specializirani za proizvodnjo lesenih montažnih hiš za Skandinavijo, Italijo, Nemčijo, Švico, Avstrijo, Luksemburg, Španijo in Slovenijo."


https://www.danwood.de/hauser/bungalows/perfect-111
"Dan-Wood houses are manufactured in the Danwood Plc factory in Bielsk Podlaski in Poland, where over 1000 houses are produced every year. Danwood Plc has over 1400 employees and is the biggest manufacturer of timber-frame turn-key houses in Poland. Most Dan-Wood houses are built in Germany, where it is one of the country’s top suppliers of turn-key houses."
#15
simek Napisal:@supaflaj, saj me nič ne briga, ampak eno leto kasneje, ti pa še vedno ne veš kakšno hišo bi imel? Confusedhock:

Kakšen imaš pa časovni okvir za vselitev? 10 let? 8)

Čakam še na gradbeno, ostala bo klasika, se pa vsake toliko časa poigravam z mislijo o montažni, vendar se cenovno ne izide. Big Grin


Skok na forum:
Zadnje novice

Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »