Objave: 160
Teme: 19
Ocena:
0
Jaz bi nekaj vprasal.
Smo stara sola, serjemo se brez oddusnika. Kaj je fora oddusnika kanalizacije? Sem prebral temo pa mi ni jasno, ce je to relevantno za polnjenje vgradnih kotlickov po splakovanju ali pa za komplet iztekanje katerekoli odpadne vode?
Objave: 658
Teme: 6
Ocena:
0
Za WC-je na splošno je, da najvišji WC oz. priklop kanalizacije med splakovanjem ne "hlasta" za zrakom. Ker je možnost pri novogradnjah, se to zdaj naredi. Običajno se zrak vzame na hladnem podstrešju.
Objave: 658
Teme: 6
Ocena:
0
Vlagi kje? A da ne kondenzira v kanalizacijo? Sam sem dal navadno fi 5 cm cev, 90° koleno, nanj alu mrežico z duct tape-om in to je to.
Objave: 1
Teme: 0
Ocena:
0
Ali je kdo že videl WC školjko z vgrajenim oddušnikom?
Mislim da bi to bila najboljša rešitev. Nobenega štemanja vrtanja, še zamenjal bi ga lahko. In če je zadaj je tudi skrit in ne moti.
Kako to da še ni takšne wc školjke?
Objave: 532
Teme: 2
Ocena:
12
Mislim da ima Geberit v eni od variant tudi podometno konstrukcijo, ki vsebuje že oddušnik.
Če pa obratuješ brez oddušnika in imaš talno kanaleto za tuš v bližini WC, je recept za vonjave znan.
Objave: 16
Teme: 7
Ocena:
0
26.12.2021 ob 12:28
(*Zadnja sprememba objave: 26.12.2021 ob 12:28 uporabnik alyo94.)
Pozdravljeni,
urejam mansardo in mi je vodovodar svetoval da bi oddušnik pustil v mansardi. A ni tako da se ponavadi kupi strešnik za odduh in gre to ven iz hiše? ne želim imeti pozneje problemov in sem malo skeptičen. v predračun mi je napisal to : DOBAVA IN MONTAŽA PVC HULIOT ODTOČNA PLASTIKA,
ODDUŠNIK STREŠNI LAHMAR
hvala za kakšen odgovor
Objave: 16
Teme: 7
Ocena:
0
Kaj mi pa priporočate? Cena tega ki sem ga navedel je 324e , tako da nekaj že je verjetno