Nepremičnine > Nakup, prodaja in pravna vprašanja
Postojnski biser stanovanja

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Postojnski biser stanovanja
#1
Zdravo,

s punco se zanimiva za nakup stanovanja v postojnskem biseru pa me mal zanima če ma kdo kake izkušnje s temi stanovanj, kake so kvaliteta itd.. Je pa to zandji zgrajeni blok ki je bil zgrajen 2012.


LP Nejc
#2
Kaj te zanima? Imam sorodnika ki zivi v tem bloku. Naceloma vse stima in so zadovoljni.
#3
@Tekacc. Tako nasplošno če majo stanovalci kake problem. Če je kaj problem bil da je kaj površno narejen? Če so veliki stroški itd..? Soseska pa nasplošno deluje zelo prijazna in umirjena, tako da to me ne skrbi.
#4
Živim tam. Na začetku smo imeli kar reklamacij. Ko se je to poštimalo je zdaj ok. Sem pa v enem od prvo zgrajenih blokov in baje da so bolje narejeni kot tile pozneje. kaj več o tem novem bloku ti ne morem povedat. Je pa bilo ogromno plesni. Okrog okenskih polic je voda prihajala not ob večjih nalivih. Stena kjer je spoj med kopalnico in drugo steno je popokala. V atriju se je teren posedal in so morali zamenjati vse pralne plošče. Pa še mogoče par malenkosti. Vglavnem zdaj je ok. Ampak je bilo potrebno kar nekaj časa in živcev , da se je poštimalo. lp
#5
@vajenec. Super, hvala ti za odgovor. Torej bi bilo mogoče bolje kupit stanovanje v kakih od prej zgrajenih blokih? Midva sva gledala v tem zadnjem zgrajenem bloku (objekt C1) iz leta 2012. Na prvo uč je bil videti ok. Zato pa sprašujem ker leta življenja v stanovanju pokažejo svoje Smile

LP Nejc
#6
V C1 živi. Sprva je bil blok mrzel, ker ni bilo dosti prodanih stanovaj, sedaj pa se lepo polni in je ok. Ob primopredaji je bilo nekaj težav (vhodna vrata se niso dobro zapirala) a so jih pri Batagelju vse uredili brez komplikacij. Kar se tiče stroškov je vse po pričakovanjih bp, počasi bo problem s parkingi ker je očitno poddimenzioniran.

Ti pa svetujem da vzemi stanovanje obrnjeno na JZ ker se izkaže 1000 x toplješe in lepše kot na cesto. Če imaš to možnost. Bil v obeh in poznam razliko.

lp
#7
Jaz sem v d2 na nasprotno stran od ceste in je res kar je napisal tekacc. So dosti toplejša kot tista na cesto, ker nimajo nič sonca razen c3 in c4. Za tega novega (C1), ki je bil nazadnje zgrajen pa ne vem kakšen je. Se pa počasi polni ja. Z parkirišči pa je vedno večji problem. Še posebej s tem novim ker ma zelo malo parkirišč. So pa atriji pri tem in ostalih C - jih zelo majhni. Oba d1 in d2 imata bistveno večje atrije. No razen tistih, ki so na cesto pa še tile imajo večje kot ostali c-ji.


Skok na forum:
Zadnje novice