Gradnja in obnova > Napeljave
Senzorska luč

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Senzorska luč
Ko te enkrat odnese...te lahko boli k.... :lol:
Daj raje povej a se pri Obrščaku da kaj dobro pojest...
Srečo (Obrščak) je po poklicu mesar, vse mesnine v gostilni so delo njegovih rok in truda. Včeraj pridem na tisti obvezni pir, ko se vrnem domov in mi pravi, ti prinesem eno kranjsko za probat, če ti bo všeč. Požulim tisti pir, ta čas pride še kuhana klobasa s hrenom (mljac), ker je pir vmes že izhlapel pride na mizo še eden. In odnesem iz gostilne domov še 30 parov klobas zraven, kaj čem, če so pa tko dobre. Kolin (pečenice, krvavice) ne bom omenjal, so že standard, dela pa še vse preostale produkte, suhe klobase, salame, slanino, panceto, budžolo, tlačenko - da prste poližeš. Ravno tako ima že pripravljeno, zvakumirano in zamrzneno: golaž, vampe, obare, pasulj, tko da če kdaj pozno prideš domov, na hitro skuhaš tiste špagete in čez vržeš tisti odličen golaž, še nekaj za poplahnit in je zmaga na celi črti.
Kristus, saj sem celo reklamo spisal. Če je kje dobr za pojest, je pri njemu zagotovo. Upam da nisem lušte komu naredil s tisto sliko spodaj. Je pa tko kot pri Asterixu in Obeliksu, format namreč.

Samo senzor pa tole, ne vem, ravno ne gre skupaj, je iz teme, ma vseeno, je pa dobr.

Priložene datoteke
.jpg   TELEČJA KRAČA.jpg (Velikost: 236,91 KB / Prenosi: 617)
Smo pa prišli iz senzorske luči do mesarjev, pohvalno :lol:
Arbajter, hvala, sem si moral skoraj slinček nataknit.

Od sliki Arbajterja se mi je aktiviral senzor za futr..., da ne bomo ravno offtopic. :lol:
Kako pa je kaj z notranjimi senzorskimi plafonjerami vgrajenimi zunaj pod streho, namrec notranje so cenejse ker imajo zaščito samo ip20 in glede na to da bo luc montirana pod streho ne rabi taksne zascite. Me pa vseeno malo skrbi ker je zunaj vec vlage, megla itd... Ce bo zdrzalo to ali bo hin?
Svetila za notranjo montažo so namenjena za montažo v notranje suhe prostore, in ne za zunaj. IP20 nima nobene zaščite pred vlago. Kako bo takšna svetilka zdržala zunaj, pa presodite sami. Lahko da bo delala zelo dolgo, lahko pa bo crknila zelo kmalu, jamstva ni nobenega.
Nigdar je ne tak bilo, ka nekak nej bilo i nigdar nebu ka nekak nebu.

Skok na forum:

Zadnje novice

TOPDOM odprl novo poslovalnico v Brežicah
22.09.2023 ob 06:54:30
TOPDOM odprl novo poslovalnico v Brežicah
Podjetje TOPDOM d.o.o. je danes, 21. 9. 2023, ob 10. uri odprl vrata svoje nove, že 36. poslovalnice v Sloveniji. Nova poslovalnica v... Beri dalje »
Sanacija hiš po poplavah
13.09.2023 ob 12:58:03
Sanacija hiš po poplavah
Poplave avgusta 2023 so prizadele veliko območij v Sloveniji, poškodovanih je bilo tudi veliko hiš. Lumarjevi strokovnjaki... Beri dalje »