Opremljanje doma > Kopalniška oprema
Oprema in barvna usklajenost kopalnice

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oprema in barvna usklajenost kopalnice
#16
Lep pozdrav

Anja, pozidava omenjene stranice tuša (kolikor razumem) verjetno ni izvedljiva, ker bomo imeli tuš kad. Ne predstavljam si namreč prehoda steklene stranice z roba kadi na pozidavo. Glede utesnjenosti pri vhodu se pa strinjam; tudi z ženo sva imela podobne pomisleke vsled visečege elementa. Po ponovnem premisleku sva se mu odpovedala (in mimogrede nekaj prihranila Tongue ). Sedaj sem lahko kalorifer prestavil k vhodu, pod oknom pa je prostor za dve košari za perilo. Hvala tudi za namig glede brisačnih obešal za cevni radiator (nisem še prej videl)- bomo uporabili Smile Razmišljam pa glede obešalnika za štiri kopalne brisače pri tušu- nameraval sem uporabiti kar enakega kot pri vhodu za oblačila (je na modelu), pa nisem več ravno prepričan... Imaš morda idejo za kakšen lep stenski obešalnik ..? :roll:

Vse dobro želim
Boštjan


Priložene datoteke
.jpg   Kopalnica_brez_visecega_02.JPG (Velikost: 45,74 KB / Prenosi: 2742)
.jpg   Kopalnica_brez_visecega_03.JPG (Velikost: 37,1 KB / Prenosi: 2742)
.jpg   Kopalnica_brez_visecega_01.JPG (Velikost: 35,16 KB / Prenosi: 2742)
#17
boplan Napisal:Hej Anja, mene pa zanima v katerem programu si naredila tale model? Sketchup?

Boplan, lepo pozdravljen

Vprašanje verjetno zadeva mene: model je narejen z NX-ovim modelirnikom
(ki sicer ni namenjen ravno modeliranju kopalnic... ).
Anja je spremenila tlorisni pogled v Paint-u.

Vse dobro
Boštjan
#18
Ja najbrš bi bilo res še najbolje rediator postavit med vrata in tuš kabino in nanj montirati obešala za brisače. Lahko pa tudi na tuš kabino na steno proti vratom obesite kaj takega kot na spodnji sliki. Nad temi stoječimi zadevami sama nisem navdušena, ker je samo več šare okoli katere se lahko nabira prah :wink:

[Slika: 1445527.jpg?wid=560&hei=490&qlt=90&resmo...fit,0&e24a]
Več glav, več ve ...
#19
Lep pozdrav

Sem hvaležen vsem za podane predloge. Yonna in Anja, odstranil sem stoječi obešalnik in na njegovo mesto prestavil radiator (ki ga bom "opremil" s štirimi pripadajočimi obešali za brisače). Zidek podometnega kotlička bom pa verjetno res podaljšal skozi tuš in pridobil dve polički (eno za šampone, drugo za dve ali tri rolice papirja - mi bodo "prav pršle" :wink: ). Mi pa nekak ne sede ta koncept niš... ne vem no... saj morda sem res za časom, ampak sam ne vidim neke estetske ali funkcionalne prednosti napram polički (g. Špela na svoji spletni strani sicer pravi drugače... :| ) - v tušu imam recimo raje nad poličko odprt prostor. Nebomgabiksal, kljub temu hvala!

Je pa res, da bi si s podaljškom zidu pod vprašaj postavil namen, da fronto geberita oblečem s talnimi ploščicami (imitacija lesa) :roll: . ... No, varianta je, da ga položim kot sem nameraval (in skiciral) v širini 80cm ali pa kar do tuša (116cm). Verjetno bi prišel skozi s kombinacijo talne ploščice 120x20 in stenske (bež) 50x20... Se mi zdi eden zadnjih problemov, ki me še tare okoli vizualnega dela.

Vse dobro želim
Boštjan

Mimogrede: sem porajtal, da smo napram prvemu osnutku prestavili ali obrnili ama vse, kar se je dalo. :mrgreen: In mi je všeč tako - hvala vsem!


Priložene datoteke
.jpg   Premik_lojtre_01.JPG (Velikost: 28,73 KB / Prenosi: 2641)
.jpg   Premik_lojtre_03.JPG (Velikost: 41,06 KB / Prenosi: 2641)
#20
Vedno lepse Smile Se nivo policke v tusu dvigni na nivo policke pri WCju pa si za moje pojme zmagal :wink:
Več glav, več ve ...
#21
Tudi meni se zdi, da je tole videti vsakič boljeSmile

Lako me pa bostjanj razsvetlite z informacijo, kako bo 4 članska družina spravila vso "kopalniško" robo v 1,5 predala in omarico nad umivalnikom?
#22
Z lahkoto (no nam rata v se manj): ce v kopalnici ni pralnega stroja, imas en velik predal za brisace, drugi za vecje zadeve ala fen, krtace, par rezervnih rolc papirja, kaki vlozki itd., nad omivalnikom pa kozmetika. Se se kaj rabi? Mi ne :wink:
Več glav, več ve ...
#23
yonna Napisal:Tudi meni se zdi, da je tole videti vsakič boljeSmile

Lako me pa bostjanj razsvetlite z informacijo, kako bo 4 članska družina spravila vso "kopalniško" robo v 1,5 predala in omarico nad umivalnikom?


Lep pozdrav

Vzamem Anjo mirne duše za odvetnico Big Grin No, razlog, da sva se z ženo odpovedala visečemu elementu, je sicer res bil utesnjenost pri vhodu, resen premislek, ki sem ga tudi omenjal, pa je bil ravno v luči vašega vprašanja. Ob reviziji obstoječega visečega elementa sva uvidela, da je precejšen del stvari pravzaprav nepotrebna navlaka, obenem pa sta predala naročenega bloka (za najine pojme) res velika, ogledalna omarica pa tudi krepko polovico večja od sedanje. Od tu dalje se lahko samo podpišem pod Anjin zapis.

Vse dobro
Boštjan

BTW: Je pa res, da bi (vsaj pri nas) tudi nesojeni viseči element (al' pa dva) bil v doglednem času poln. Confusedhock: Pa to ne velja samo za viseče elemente in ne samo za kopalnice...


Skok na forum:
Zadnje novice

Redno vzdrževanje doma je nujno
20.01.2020 ob 12:59:50
Redno vzdrževanje doma je nujno
S tem boste poskrbeli za svojo varnost in manj zapletov pri zavarovanju. Izognite se slabi volji, ko vam denimo poči cev in voda... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »
V radiatorju šumi
07.11.2019 ob 12:28:59
V radiatorju šumi
Svetujemo, kako pravilno odzračiti radiator in rešiti še ostale nevšečnosti z ogrevanjem.   Okvare... Beri dalje »
Vaša streha pušča?
21.10.2019 ob 07:14:34
Vaša streha pušča?
V določenih primerih vam lahko pri popravilu strehe pomaga vaše zavarovanje doma. Ste ugotovili, da vaša streha... Beri dalje »