Opremljanje doma > Kopalniška oprema
Električni priključek za kopalniško omarico

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Električni priključek za kopalniško omarico
#1
Torej trenutno imam štrom za lučke na omarici izveden na steni ravno nekje na sredini bodoče omarice/ogledala.
Zato me zanima, kako imajo omarice/ogledala večinoma izvedeno hrbtno stran - ali je tam kakšen odmik od stene, da se kabel spelje do priključka?

Oziroma ali moram priključek prestaviti NAD omarico za normalen priklop - če to, koliko cm je ponavadi vrh omarice/ogledala nad tlemi?
Kmalu pridejo ploščičarji in moram še zrihtat ta priključek..
#2
Še vse omarice ki sem jih do zdaj montiral so imele tako narejeno da je bila hrbtna stran pomaknjena navznoter tako da je bilo med steno in hrbtom dobrt centimeter prostora. Glavno je da omarica pokrije kabel in da je dovolj dolg do priključkov.
#3
Priključek zaključi v podometni dozi na sredini in pod vrhom bodoče omarice ali ogledala, pa boš rešil vse težave. Z tankimi vodniki rešiš priklop kasneje tudi če ni za omaro (ogledalom) nobenega prostora.
#4
Hvala za odgovore. Torej očitno ni problem, če je doza skrita za ogledalom? Ker nekaj sem jih videl, da se precej tiščijo ploščic zadaj in sem gruntal, da bi priključni kabel motil.
Ja tiste ki imajo 1cm lufta itak niso problem.
#5
Narobe si gledal.
Stranice se tiščijo ploščic, hrbtišče pa ne.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: logo2.png]Verjeli ali ne,    400 ni dovolj!!!!
#6
Nekatera ogledala se zadaj komplet tiščijo stene, sem danes gledal po salonih. Ali pa niso uporabili distančnikov pri montaži.


Skok na forum:
Zadnje novice

Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »